Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Eylül 2014 - 18:18 Yorum: 0

Başkan Sekmen, İran'da ziyaretlerde bulundu

ERZURUM (AA) - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İran'ın Tebriz ve Urumiye kentlerinde gezi ve incelemede bulundu.Başkan Sekmen ve beraberindekiler, Tebriz Valiliği ve belediyesini...

Başkan Sekmen, İran'da ziyaretlerde bulundu

ERZURUM (AA) - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İran'ın Tebriz ve Urumiye kentlerinde gezi ve incelemede bulundu.

Başkan Sekmen ve beraberindekiler, Tebriz Valiliği ve belediyesini ziyaret etti.

Ziyarette, köklü bir tarihe geçmişe sahip olan kardeş şehir Tebriz'de önemli temaslarda bulunduğunu belirten Sekmen, "Kardeş şehirler Tebriz ve Erzurum, köklü bir medeniyete sahiptir. İki kent, medeniyet ve kültür bakımından da ortak değerleri barındırır. Erzurumlular olarak Tebriz ile kardeş şehir olmaktan büyük onur duyuyoruz" dedi.

Sekmen, İran'da Tebriz-Erzurum uçak seferlerinin yeniden başlatılması yönünde taleplerin bulunduğunu da sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber