Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23:56 UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 023:55 Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı23:50 MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı23:41 Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı23:39 Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor23:38 Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı23:06 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar...23:05 Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendileri...23:03 Kocaeli’de 2 motosiklet ve kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı23:03 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 7823:01 Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor23:00 Edirne’de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı22:58 ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamland...22:56 İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği h...22:43 Şiddetli yağışlar ekili arazileri sular altında bıraktı22:41 Teknik Direktör Gülay’dan Turgutluspor taraftarına çağrı22:06 Yoldaki çukurlar kazaya neden oldu, otomobil şarampole uçtu: 1 yaralı22:03 Kudüs’te öldürülen Şanlıurfalı imam için gıyabi cenaze namazı kılındı22:02 Başkentte sağanak etkili oldu: Ev ve iş yerlerini su bastı, araçlar mahsur...21:59 Nevşehir’e şehit ateşi düştü
Yerel 20 Şubat 2020 - 09:58 Yorum: 0

Başkan Şimşek esnafı dinledi

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Cemal Gürsel Caddesi esnaflarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Başkan Şimşek esnafı dinledi

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Cemal Gürsel Caddesi esnaflarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Cemal Gürsel Caddesi esnafının ve vatandaşların taleplerini doğrudan kendilerinden alan Başkan Şimşek, Gölbaşı'nı birlikte yönettiklerini söyledi. Göreve geldikleri günden bugüne kadar yapılan hizmetlerden bahseden Başkan Şimşek, Gölbaşı'nda yapılan yatırımlarla ilgili esnafları da bilgilendirdi.

Esnafımızı dinliyoruz

Esnafın yanında olduklarını kaydeden Başkan Şimşek "Esnafımızın sorunlarına çözümler üretmek ve esnaflarımızın belediyemizden beklentilerini öğrenebilmek için esnaflarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bizler her zaman esnafımızın yanındayız ve kendilerinden gelen talepleri dinleyerek gerekli düzenlemeleri yapıyoruz. Kahvaltı sofralarını bizlerle paylaşan esnaflarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Cemal Gürsel cazibe merkezi olacak

Üniversiteler bölgesinde yapılacak olan Üniversiteler Caddesi projesiyle Gölbaşı'na sinema salonu kazandırmak için çalışma başlattıklarını söyleyen Başkan Şimşek, tramvay projesi ve cadde iyileştirmeleriyle birlikte, Cemal Gürsel Caddesi'nin cazibe merkezi olacağını söyledi.

Esnaflardan başkan Şimşek'e teşekkür

Örencik İmar Planı'nın askı sürecinin sona erdiğini ve kesinlik kazandığını kaydeden Başkan Şimşek, Ankara çevre düzeni imar planıyla ilgili de son aşamaya gelindiğini kaydetti. Esnafları bir bir dinleyen Başkan Şimşek, esnaftan gelen sorulara samimiyetle yanıt verirken, esnaflar Başkan Şimşek'e teşekkür etti.

Başkan Şimşek esnafı dinledi

Başkan Şimşek esnafı dinledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber