Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 24 Eylül 2017 - 13:03 Yorum: 0

Başkan Şirin prestij caddelerini inceledi

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Ramazan Burak Aslay ile birlikte Prestij Caddeler Projesi kapsamında çalışmaların...

Başkan Şirin prestij caddelerini inceledi

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Ramazan Burak Aslay ile birlikte Prestij Caddeler Projesi kapsamında çalışmaların devam ettiği ve parke taşı döşeme öncesi beton döküm işlemlerinin başladığı Ergenekon Mahallesi Fatih Caddesi'nde incelemelerde bulundu.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Ramazan Burak Aslay, Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinatörü İbrahim Kutar, Ergenekon Mahalle Muhtarı Arif Yaşar ve daire müdürleri ile birlikte Ergenekon Mahallesi'ndeki çalışmaları yerinde inceledi. İlk olarak yapımı devam eden Prestij Caddeler Projesi kapsamında Fatih Caddesi'nde incelemelerde bulunan Başkan Şirin "Bilindiği üzere Manisa Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Turgutlu'da Prestij Cadde Projesi'ni başlattık. Fatih Caddesi'nde MASKİ Genel Müdürlüğümüz'ce önemli bir alt yapı çalışması yapıldı. Bin 350 metre uzunluğundaki içme suyu hattı halk sağlığımızı güven altına alacak şekilde yenilendi, eski asbest boruları polietilen borularla değiştirildi. Ergenekon Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde birinci kısımda alt yapı çalışmaları tamamlandı ve üst yapıya geçildi. Betonu göründüğü üzere atıldı. Önümüzdeki hafta içerisinde de parke taşı döşeme çalışmalarına başlanacak. Yolun devam eden diğer kısmında alt yapı çalışmaları devam ediyor. Orada kanalizasyon ve yağmurlama çalışmaları tüm hızıyla sürmekte. Projeye başlamadan önce demiştik ki Turgutlu ikinci bir Atatürk Bulvarı kazanacak. Turgutlu'muza yakışır bir prestij caddesi olacak. Sadece Ergenekon Fatih Caddesi değil bununla birlikte toplam 6 caddemiz bizim Prestij Caddeleri projelerimizde yer alıyor. Fatih Caddesi'nde çalışmalar devam ediyor. Akçakmak Yolu'nda çalışmalara başladık. Elektrik telleri yer altına alındı, alt yapı çalışmaları da hızla devam ediyor. Sırasıyla Piyaleoğlu Caddesi, Eski Manisa Yolu, Yedieylül Yolu üzerinde de çalışmalar başlayacak. Daha önce de söylediğimiz gibi zahmetsiz rahmet olmuyor. Ama çalışmalar bitince, ortaya çıkan sonucu vatandaşlarımız görünce emin olun bizlere hak verecekler. Bu noktada çalışmalarımızda bizlere her daim destek olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürümüz Sayın Yaşar Coşkun'a teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Şirin prestij caddelerini inceledi

Başkan Şirin prestij caddelerini inceledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber