Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 08 Eylül 2016 - 12:38 Yorum: 0

Başkan Şirin’e yeni dernekten davet

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, İmam Hatip ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Şamil Duran ve dernek yöneticilerini...

Başkan Şirin’e yeni dernekten davet

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, İmam Hatip ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Şamil Duran ve dernek yöneticilerini makamında ağırladı. Yeni kurulan derneğin hayırlı olmasını dileyen Başkan Şirin, geleneksel pilav günü daveti için konuklarına teşekkür etti.

Yeni kurulan İmam Hatip ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'i ziyaret ederek, dernek hakkında kendisine bilgi verdi. Dernek Başkanı Şamil Duran'ın yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Şirin 14 Eylül günü gerçekleştirilecek olan geleneksel pilav gününe davet edildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Şirin de etkinlik daveti için konuklarına teşekkür ederek, "Mezunlarını bir araya getiren derneğin hayırlı olmasını diliyorum. Programımın uygun olması halinde sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyacağım. Düzenleyeceğiniz Geleneksel Pilav Günü'nün de hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber