Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Ağustos 2016 - 15:08 Yorum: 0

Başkan Soğanda’dan bayrak çağrısı

AK Parti Van İl Başkanı Av. Zahir Soğanda, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94. yıldönümü nedeniyle tüm halkı evlerinin balkonlarına bayrak asmaya davet...

Başkan Soğanda’dan bayrak çağrısı

AK Parti Van İl Başkanı Av. Zahir Soğanda, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94. yıldönümü nedeniyle tüm halkı evlerinin balkonlarına bayrak asmaya davet etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Başkan Soğanda, "Bugün hepimize düşen görev, milli irademize hassasiyetle sahip çıkmak, ülkemizi uygarlık yarışında en üst sıralara taşımak olmalıdır. Tarihten silinmek, görmezden gelinmek istenen milletimiz, aksine tarihe yön vermeye devam edecektir. 30 Ağustos Zafer Bayramımız ve hain 15 Temmuz darbe girişiminden sonra halkımızın el ele verince, kenetlenince neler yapılabileceğini tüm dünyaya göstermiş oldu. Bu 30 Ağustos Zafer Bayramı her yıldan daha fazla bir önem arz ediyor. Yaşadığımız hain darbe girişiminin bertaraf edilmesiyle de halkımız 94 yıl önceki ruhla zafer bayramını kutlayacaktır. Tüm Halkımızı 94 yıl önceki şevk ve heyecanla balkonlarına ay yıldızlı bayrağımızı asarak dalgalandırmaya davet ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, bu zaferi bize armağan eden bütün istiklal kahramanlarımızı rahmet ve şükranla anıyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber