Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 19 Kasım 2019 - 14:13 Yorum: 0

Başkan Söğüt’evi yanan aileleri ziyaret etti

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Yukarı Hereke'de geçtiğimi gün çıkan yangında evlerinde büyük hasar oluşan Ömer Temel ve Kıyasettin Temel'i...

Başkan Söğüt’evi yanan aileleri ziyaret etti

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Yukarı Hereke'de geçtiğimi gün çıkan yangında evlerinde büyük hasar oluşan Ömer Temel ve Kıyasettin Temel'i ziyaret etti.

Başkan Şener Söğüt'e; Başkan Yardımcısı Faruk Denli ve Osman Yurt, Belediye Meclis üyesi Cengiz Öztürk ve mahalle muhtarı da eşlik etti. Ev sahiplerine geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Şener Söğüt, çıkan yangın hakkında bilgi aldı.

Büyük hasar oluşan iki evde de incelemelerde bulunan Başkan Şener Söğüt, "Üzücü bir olay. Can kaybının yaşanmamış olması üzüntümüzü biraz olsun hafifletti" ifadelerini kullandı. Ev sahiplerine geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Şener Söğüt, mahalle sakinleriyle de bir araya geldi.

Başkan Söğüt’evi yanan aileleri ziyaret etti

Başkan Söğüt’evi yanan aileleri ziyaret etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber