Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Eylül 2019 - 10:08 Yorum: 0

Başkan Soyer’e sosyal medya ödülü

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Sosyal Medyayı En Etkin Kullanan Siyasetçi" ödülüne layık görüldü.

Başkan Soyer’e sosyal medya ödülü

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Sosyal Medyayı En Etkin Kullanan Siyasetçi" ödülüne layık görüldü. Ödül töreninde konuşan Başkan Soyer, demokrasinin dijitalleşmesinin pek çok alanda yaşamı kolaylaştıracağını söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bu yıl ilk kez düzenlenen Web Firmam Dijital ödülleri kapsamında, 31 Mart Yerel Seçimleri sürecinde "Sosyal Medyayı En Etkin Kullanan Siyasetçi" seçildi. Soyer, Bayraklı'daki Saime Sultan Yalısı'nda düzenlenen törende ödülünü Web Firmam yöneticisi Ferdi Korkmaz'ın elinden aldı. Böyle anlamlı bir ödüle layık görülmekten mutluluk duyduğunu belirten Başkan Tunç Soyer, "Dijitalleşme meselesi hepimizin hayatında çok fazla yer edinmeye başladı. Bundan sonraki süreçte önümüzdeki en büyük hedef demokrasinin de dijitalizasyonu olmalıdır. Demokrasiyi teknolojiyle buluşturabilirsek ticaretin de, yaşamın diğer alanlarının da çok kolaylaşacağına inanıyorum" diye konuştu.

Başkan Soyer’e sosyal medya ödülü

Başkan Soyer’e sosyal medya ödülü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber