Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Ağustos 2017 - 13:23 Yorum: 0

Başkan Sözlü, İHA’nın düştüğü yerde incelemelerde bulundu

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceyhan'ın Çokçapınar Mahallesi'nde düşen insansız hava aracının (İHA) bulunduğu bölgede incelemelerde...

Başkan Sözlü, İHA’nın düştüğü yerde incelemelerde bulundu

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceyhan'ın Çokçapınar Mahallesi'nde düşen insansız hava aracının (İHA) bulunduğu bölgede incelemelerde bulundu.

Duyar duymaz geldi

Azerbaycan'ın Bakü şehrinde ailesi aile tatil yaptığı sırada Ceyhan'ın Çokçapınar Mahallesi'nde ABD'ye ait insansız hava aracının (İHA) düştüğü haberini alan Başkan Sözlü, hemen Adana'ya gelerek sabahın erken saatlerinde kaza yerinde incelemelerde bulundu. Sabah 04.00 sıralarında Ceyhan'ın Çokçapınar Mahallesi'ne giden Sözlü, burada yetkilerden bilgi aldı.

"Can kaybı olmaması sevindirici"

Başkan Sözlü yaptığı açıklamada, bölgenin sıcak bir bölge olduğunu vurgulayarak, "Bölgemiz İncirlik'e yakın. Çocukluğumuzda bile eğitim uçuşlarına şahit olduğumuz bir bölge. Şuanda da bölge sıcak, gerek avcı uçaklarının gerekse insansız hava araçlarının da uçtuğuna yine ara ara şahit oluyoruz. Bugün bunlardan bir tanesi köyümüzün üzerinde arıza yapmış ve buraya ailemizin ektiği soya tarlasına düşmüş. Tabi ki insansız hava aracı olunca ölü yok, düştüğü yerde de kimseye zarar vermemiş, bu sevindirici" dedi.

Başkan Sözlü, tüm Ceyhan ve Çokçapınar halkına da geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan Sözlü, İHA’nın düştüğü yerde incelemelerde bulundu

Başkan Sözlü, İHA’nın düştüğü yerde incelemelerde bulundu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber