Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 17 Ağustos 2016 - 15:18 Yorum: 0

Başkan Subaşıoğlu’ndan 17 Ağustos açıklaması

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 17 Ağustos 1999 tarihinde yaşanan Marmara Depremi ile ilgili yaptığı açıklamada, "Türkiye o gün,...

Başkan Subaşıoğlu’ndan 17 Ağustos açıklaması

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 17 Ağustos 1999 tarihinde yaşanan Marmara Depremi ile ilgili yaptığı açıklamada, "Türkiye o gün, felaketi yaşadı" dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 17 Ağustos 1999 yılında yaşanan ve binlerce insanın hayatını kaybettiği Marmara Depremi'nin yıl dönümünde açıklamalarda bulundu. 17 Ağustos günü depremin gerçek yüzünü gördüklerini belirten Subaşıoğlu, "Aradan geçen onca yıla rağmen acılar hiçbir zaman dinmedi. O felakette kaybettiğimiz canların üzüntüsü hep içimizde kalacaktır. Bu tür felaketlerden can ve mal kaybı yaşanmaması için bizlere ve her vatandaşımıza görev düşmektedir. 17 Ağustos depreminin yıl dönümünde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine de sabır diliyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber