Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 24 Eylül 2018 - 16:48 Yorum: 0

Başkan Subaşıoğlu’ndan çocuklara anlamlı hediye

Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi Belediyesi Satranç Eğitim Merkezi'ne ziyaret gerçekleştirerek, çocuklara satranç...

Başkan Subaşıoğlu’ndan çocuklara anlamlı hediye

Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi Belediyesi Satranç Eğitim Merkezi'ne ziyaret gerçekleştirerek, çocuklara satranç takımı hediye etti.

Merkezefendi Belediyesi'nin ilçedeki çocuklar adına önemli bir hamlesi olan satranç kursunun yaz eğitimleri sona erdi. 6-15 yaş grubundan 150 öğrencinin ücretsiz satranç eğitimi aldığı, çocukların hayal kurma gücünü geliştirmesinin, planlı hareket etmesinin, çabuk düşünebilmesinin hedeflendiği satranç kursuna, Başkan Subaşıoğlu bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Başkan Subaşıoğlu, kursiyer çocuklara satranç takımı hediye etti, onlarla fotoğraf çekildi.

Merkezefendi Belediyesi tarafından Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde verilen kurslar kış döneminde de verilecek.

Başkan Subaşıoğlu’ndan çocuklara anlamlı hediye

Başkan Subaşıoğlu’ndan çocuklara anlamlı hediye

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber