Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Ekim 2016 - 16:28 Yorum: 0

Başkan Subaşıoğlu’ndan hastane ziyareti

Denizli Devlet Hastanesi Kardiyoloji bölümünde tedavi gören hastaları ziyaret eden Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, hastaların durumları...

Başkan Subaşıoğlu’ndan hastane ziyareti

Denizli Devlet Hastanesi Kardiyoloji bölümünde tedavi gören hastaları ziyaret eden Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, hastaların durumları hakkında bilgi aldı.

Subaşıoğlu'na hastane yöneticisi Op.Dr. Kadir Gökhan Saçkan da eşlik etti. Hastalara ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Subaşıoğlu, "Öncelikle tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Ziyaret ettiğimiz tüm hastalara nereden geldiklerini sorduğumuzda büyük bir kısmının şehir dışından geldiklerini öğrendik. Muğla, Antalya, Aydın ve İzmir'den gelen hastalarımız var. Merkezefendi ilçesinde oturan sadece bir hastaya rastladık. Bu bakımdan hastanemiz bir bölge hastanesi hüviyetine kavuşmuş durumda. Denizlimiz her alanda olduğu gibi sağlıkta da çevre illere öncülük etmeye devam edecek" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber