Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Mayıs 2016 - 16:03 Yorum: 0

Başkan Süleyman Dişli’den Yeni Muhtara Ziyaret

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, mart ayında yapılan ilk muhtarlık seçiminde Mudurnu Mahallesi Muhtarı olan Mustafa Bayrak'a "Hayırlı Olsun"...

Başkan Süleyman Dişli’den Yeni Muhtara Ziyaret

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, mart ayında yapılan ilk muhtarlık seçiminde Mudurnu Mahallesi Muhtarı olan Mustafa Bayrak'a "Hayırlı Olsun" ziyaretinde bulundu.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Adapazarı sınırlarında Abalı Mahallesi'nden ayrılarak yeni bir mahalle olan Mudurnu Mahallesi Muhtarı Mustafa Bayrak'ı ziyaret etti. Abalı Mahallesi sınırlarının 3 kilometreye kadar çıkması ve bölge halkının hizmet alımında zorluk yaşaması nedeniyle ikiye ayrılarak Adapazarı'nın 84'ncü mahallesi olan Mudurnu Mahallesi'nin yeni muhtarı Mustafa Bayrak, Adapazarı Belediyesi'nin desteği ile mahallelerinde güzel hizmetler yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

Başkan Süleyman Dişli ise yaptığı konuşmada, "Abalı Mahallesi'nden ayrılarak yeni bir mahalle olan Mudurnu Mahallesi'yle toplam mahalle sayımız 84'e çıkmıştır. Biz bu sorumluluk bilinci ile her mahalleye aynı mesafede hizmet götürmeye çalışıyoruz. Biliyoruz ki; halkımız her zaman en iyi hizmeti hak ediyor. Mudurnu Mahallesi muhtarımızın da mahallesine en iyi hizmeti götüreceğine inanıyorum. Bu konuda biz de belediye olarak elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Yeni mahallemizin mahalle halkına ve muhtarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber