Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 18 Ekim 2016 - 17:53 Yorum: 0

Başkan Tankut’tan kapalı tribün uyarısı

Kardemir Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut, bu sezon ilk defa seyircileri önünde oynayacakları Medipol Başakşehir karşılaşmasında, sahalarındaki galibiyet...

Başkan Tankut’tan kapalı tribün uyarısı

Kardemir Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut, bu sezon ilk defa seyircileri önünde oynayacakları Medipol Başakşehir karşılaşmasında, sahalarındaki galibiyet serisini sürdürmek istediklerini söyledi.

Başkan Feridun Tankut, daha önce sahalarındaki 3 maçın cezaları nedeniyle seyircisiz oynandığını hatırlatarak, "Şimdiye kadar sahamızda seyircisiz oynadığımız 3 maçımızı da kazanmasını bildik. Şimdi taraftarımızın desteği de yanımızda olacak. Sahamızda galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz. Medipol Başakşehir ligin yenilgisiz lider takımı. Dolayısıyla çok zorlu, çekişmeli ve zevkli bir maç olacak. Bizim için önemli bir maç olacak, bunun farkındayız. Takımımızda moraller yerinde. İyi futbol oynuyoruz. İnşallah daha da iyi olacak. Lider karşısında galibiyetle ayrılmak istiyoruz" dedi.

"Kapalı tribün uyarısı"

Başkan Tankut, ayrıca, geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig'de oynadıkları Elazığspor maçında yaşanan tribün olayları nedeniyle verilen 4 maç cezasının Medipol Başakşehir maçı ile sona erdiğini hatırlatarak, "Nihayet 176 gün aradan sonra seyircimizle pazar günü buluşuyoruz. Ancak Elazığ maçından dolayı kapalı tribüne de ayrıca bir maç ceza verildiği, geçen sene o müsabakaya gelen seyircilerimiz hafta sonu oynayacak Başakşehir maçında taraftarlarımızın passoligleri PFDK'nın vermiş olduğu ceza nedeniyle bloke edileceğinden stada giriş yapamayacaklardır" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber