Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Mayıs 2022 - 16:13 Yorum: 0

Başkan Tarhan’dan Osmaniyeli öğrencilere sucuk ekmek

Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Ankara'da kurulan Osmaniye Vakfı'nda öğrencilerle bir araya gelerek, sucuk ekmek ikramında bulundu.

Başkan Tarhan’dan Osmaniyeli öğrencilere sucuk ekmek

Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Ankara'da kurulan Osmaniye Vakfı'nda öğrencilerle bir araya gelerek, sucuk ekmek ikramında bulundu.

Başkan Tarhan, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatları üzerine Ankara'da kurulan Osmaniye Vakfında öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle Kadirli'nin meşhur sucuk ekmeğini ikram eden Başkan Tarhan, öğrencilerle bir süre de sohbet etti. Başkan Tarhan, "Liderimiz Genel Başkanımızın himayelerinde kurulan ilim irfan yuvası olan ve Osmaniyeli üniversite öğrencilerimizin kültürel, sosyal ve ders çalışma etkinliklerinde aktif olarak kullanılan adeta çocuklarımızın ikinci evleri olan Osmaniye Vakfında öğrencilerimizle bir araya geldik. Bizleri en güzel şekilde karşılayan hemşerimiz Özel Kalem Müdür Yardımcısı aynı zamanda Osmaniyeliler Vakıf Başkan Yardımcısı Akın Yavuz başkanımıza çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber