Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Ağustos 2016 - 22:53 Yorum: 0

Başkan Taş, saldırıyı kınadı

Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve konvoyuna karşı gerçekleştirilen saldırıyı kınayan...

Başkan Taş, saldırıyı kınadı

Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve konvoyuna karşı gerçekleştirilen saldırıyı kınayan bir mesaj yayınladı.

Kastamonu'nun Daday İlçesinde Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve konvoyuna karşı gerçekleştirilen saldırıyı kınayan bir mesaj yayınladı.

Başkan Taş mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Artvin'in Şavşat ilçesinden Ardanuç ilçesine gittiği sırada Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna ateş açılmıştır. Bu çatışmayı gerçekleştirenler bilsinler ki, ülke barışını, toplumsal huzuru, milli birlik ve beraberliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Terörün her türlüsünün karşısında olduğumuzun altını çizerek Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na yapılan haince saldırıyı kınıyor, geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber