Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 16 Haziran 2019 - 11:23 Yorum: 0

Başkan Taşdelen, Çankaya muhtarlarıyla buluştu

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Zübeyde Hanım Sosyal Tesisinde düzenlediği kahvaltıda Çankaya muhtarlarıyla bir araya geldi.

Başkan Taşdelen, Çankaya muhtarlarıyla buluştu

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Zübeyde Hanım Sosyal Tesisinde düzenlediği kahvaltıda Çankaya muhtarlarıyla bir araya geldi. Taşdelen, "Son beş yılda birlikte yaptığımız çalışmalarla Çankaya'yı yepyeni bir noktaya taşıdık. Çankaya'yı Türkiye'nin örnek aldığı bir ilçe haline getirdik" dedi.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi'nde düzenlediği kahvaltıda 31 Mart seçimleriyle göreve başlayan Çankaya muhtarlarıyla buluştu. Yeni dönemde Çankaya Belediyesinin yol haritasını muhtarlara aktaran Taşdelen, "Son beş yılda birlikte yaptığımız çalışmalarla Çankaya'yı yepyeni bir noktaya taşıdık. Çankaya'yı Türkiye'nin örnek aldığı bir ilçe haline getirdik. Hepinize tek tek teşekkür ediyor, yeni dönemde başarılar diliyorum" diye konuştu.

CHP Çankaya İlçe Başkanı Fahri Yıldırım, Çankaya Belediyesi Meclis üyeleri ve başkan yardımcılarının da katıldığı toplantıda konuşan Taşdelen, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından yüzde 74 gibi rekor bir oy alarak yeni döneme başlamanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadığı söyledi. Yeni dönemde de tutkuyla, heyecanla hiç yorulmadan çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Taşdelen, "Sizlere ve Çankayalılara iki şeyin sözünü vermiştim. Birincisi Çankaya'nın tüm eksiklerini tamamlayacağız, yapılmayanı yapacak, hizmeti en üst noktaya taşıyacağız. Hayata geçirdiğimiz proje ve çalışmalarla Türkiye'ye örnek olacağız, belediyecilikte yıldız olacağız demiştim bunu gerçekleştirdik. İkinci olarak belediyenin etrafındaki duvarları yıkacağım, bu belediye halkın belediyesi olacak demiştim, herkesin belediyesi olacak demiştim, herkes bu belediye benim belediyem diyecek demiştim işte bunu da gerçekleştirdik. Bu iki sözün ardından da yüzde 74 gibi tarihi bir rekorla yeniden görevimizin başına geçtik" ifadelerini kullandı.

Kadın muhtar sayımız Türkiye'nin yeni rekoru

Yeni dönemde de Çankaya'nın tüm muhtarları ile birlikte hiç durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceklerini dile getiren Alper Taşdelen, geçtiğimiz dönemden de fazla çalışan, aktif ve tüm Türkiye'ye örnek olan belediyeciliği muhtarlarla birlikte devam ettireceklerini belirtti.

Yerel seçimlerin ardından yeni seçilen muhtarları da kutlayan Başkan Taşdelen, yeni seçilen 40 muhtarın 37'sinin de "kadın" olmasından ayrıca gurur duyduğunu söyledi. 123 mahallesi bulunan Çankaya'nın 47 mahallesinin muhtarının kadın olduğuna dikkat çeken Taşdelen, "Tüm Türkiye'ye kadın yerel yöneticilerimizle de örnek olduk, Çankaya bir rekora daha imza atarak kadın muhtarlarıyla da örnek bir yerel yönetim olmuştur" diye konuştu.

Çankaya'nın muhtarlarıyla birlikte çalışmaktan, ilçenin her sokağına, her mahallesine hizmet götürmekten gurur duyduğunu ifade eden Taşdelen şunları kaydetti:

"Yeni dönemde de ne yapacaksak birlikte yapacağız. Ben Çankaya'nın muhtarlarıyla gurur duyuyorum. Çünkü muhtarlarımız birlikte çalıştığımız son beş yıl içerisinde asla kendi kişisel beklentileri, kendi işi için belediyemize veya bana gelmedi. Her zaman halkın istekleri, mahallesinin sorunları, kamunun yararı için geldi. İşte ben de bu yüzden çok şanslı bir belediye başkanıyım. Hepinize teşekkür ediyorum."

Konuşmasının ardından Çankaya'nın yeni muhtarlarını kürsüye davet eden Taşdelen, yeni seçilen tüm muhtarlarla aile fotoğrafı çektirdi. Etkinliğin ardından uzun süre muhtarlarla sohbet eden Taşdelen, yeni dönemde hayata geçirecekleri çalışmaları da muhtarlara aktardı.

Başkan Taşdelen, Çankaya muhtarlarıyla buluştu

Başkan Taşdelen, Çankaya muhtarlarıyla buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber