Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...23:01 Bakan Yerlikaya: "Beraberliğimize, kim yan bakıyorsa biz de onlara düz baka...
Sami Er
Türkiye 24 Eylül 2021 - 18:18 Yorum: 0

Başkan Tavlı: "Ünye’mizin ekonomik değerlerini çeşitlendiriyoruz”

İstanbul'da düzenlenen Restorasyon ve Kültür Mirasını Koruma Fuarı'nda (YAPEX), Ünye Belediyesi'nin standı ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Başkan Tavlı: 'Ünye’mizin ekonomik değerlerini çeşitlendiriyoruz”

İstanbul'da düzenlenen Restorasyon ve Kültür Mirasını Koruma Fuarı'nda (YAPEX), Ünye Belediyesi'nin standı ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, fuara ilişkin yaptığı açıklamada, "Ünye Belediyesi olarak tarihi miraslarımızı hem turizme hem de kentimize kazandırırken, yürüttüğümüz projelerin ödüle layık görülmesi bizleri gerçekten mutlu etmiştir" dedi.

Tarihi Kentler Birliği ve Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL), Ünye Belediyesi'ne, Ünye Kalesi'nde yaptığı restorasyon çalışmalarından dolayı "Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması" kapsamında başarı ödülü verdi. Ödül töreni dolayısıyla 22-23-24 Ekim tarihlerinde İstanbul Zeytinburnu İlçesi'nde bulunan Yenikapı etkinlik alanındaki Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen organizasyonda Ünye Belediyesi'nin standı hem Türkiye geneli belediye başkanlarından, hem de ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, fuar alanındaki standı ziyaret eden Türkiye genelinden belediye başkanları ve ziyaretçilerle bizzat ilgilenerek, Ünye'nin kültürel miraslarını ve yöresel ürünlerinin anlatımını yaptı.

Ünye Belediyesi'nin, "Yöresel Ürünleri Ekonomiye Kazandırıyoruz" projesi kapsamında geçtiğimiz yıl başlattığı cennet hurması pekmezi ve Ünye'ye has isabella üzüm suyu gibi ürünlerin işlenerek üretimi, tanıtımı, pazarlanması ve yöre ekonomisine kazandırılması çalışmalarına devam ediyor.

Ziyaretçilerle ilgilenen ve fuar hakkında açıklamalarda bulunan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, "Ünye Belediyesi olarak tarihi miraslarımızı hem turizme hem de kentimize kazandırırken, yürüttüğümüz projelerin ödüle layık görülmesi bizleri gerçekten mutlu etmiştir. Bizler sadece tarihi miraslarımızı gün yüzüne çıkarmıyor, aynı zamanda Ünye'mizin birçok değerini de yeniden ekonomiye kazandırıyoruz. "Yöresel Ürünleri Ekonomiye Kazandırıyoruz" projesi ile yürüttüğümüz çalışmalar meyvelerini veriyor. Ünye İskelesi markası ile ilçemizde yetişen ürünleri işleyerek tüketicilere sunmuş oluyoruz. Burada iki amacımız var. Birincisi bölgemizde yetişen ürünlerin piyasa değeri oluşturması, ikincisi ise Ünye Belediyesi olarak üreticilerimizin bu noktada ek gelir sağlaması için kendilerine öncülük yapmak. İlerleyen zamanlarda daha geniş kapsamlı üretim tesisleri oluşturarak ciddi katma değer oluşturmayı planlıyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber