Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 20 Ocak 2018 - 16:03 Yorum: 0

Başkan Tiryaki, İskitler ve Güneşevler sakinleri ile buluştu

Her hafta sonu Altındağlılarla aynı sofrada bir araya gelen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve eşi Saadet Tiryaki, bu hafta İskitler ve Güneşevler...

Başkan Tiryaki, İskitler ve Güneşevler sakinleri ile buluştu

Her hafta sonu Altındağlılarla aynı sofrada bir araya gelen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve eşi Saadet Tiryaki, bu hafta İskitler ve Güneşevler mahalle sakinleriyle buluştu. Misafirleriyle tek tek ilgilenen Başkan Veysel Tiryaki, masaları dolaşarak herkese "Hoş geldin" dedi.

Geleneksel hale gelen hafta sonu kahvaltılarında hemşehrileriyle bir araya gelen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, vatandaşlarla yakından ilgilendi. Kahvaltı sonrasında yanına gelen vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen ve verilen notları dikkatlice cebine koyan Başkan Veysel Tiryaki, Altındağ Belediyesi olarak bu buluşmalardan hiçbir karşılık beklemediklerinin altını çizdi. Tam 10 yıldır kahvaltı programlarını düzenlediklerini hatırlatan Başkan Tiryaki, aynı mahallede oturduğu halde birbirine tanımayan insanların bu buluşmalar sayesinde aynı masa etrafında buluştuğunu ve dostluk ilişkilerinin arttığına vurgu yaptı.

Kahvaltı programına katılan herkese teşekkür eden Başkan Tiryaki, İskitler Mahallesi'ne ilişkin kısa bir bilgi de verdi. Başkan Tiryaki, İskitler Mahallesi'nde MİA 2 projesinin olduğu alanda Büyükşehir'in yetkiyi Altındağ Belediyesine verdiğini ve çok yakında bu alanda yıkım çalışmalarına başlayacaklarını mahalle sakinlerine duyurdu.

Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi Kültür Merkezi'ndeki etkinliğe 450 kişi katıldı.

Başkan Tiryaki, İskitler ve Güneşevler sakinleri ile buluştu

Başkan Tiryaki, İskitler ve Güneşevler sakinleri ile buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber