Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Mayıs 2016 - 18:08 Yorum: 0

Başkan Tiryaki Öğretmen Adaylarıyla Buluştu

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, eğitim süreçlerini Altındağ'da tamamlamak üzere olan aday öğretmenlerle bir araya geldi.

Başkan Tiryaki Öğretmen Adaylarıyla Buluştu

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, eğitim süreçlerini Altındağ'da tamamlamak üzere olan aday öğretmenlerle bir araya geldi.

Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi Kültür Merkezi'nde gerçekleşen buluşmada Başkan Tiryaki, 200 öğretmene seslendi. Başkan Tiryaki, kamu alanındaki tecrübelerini genç öğretmenlerle paylaşarak onlara moral verdi.

Başkan Tiryaki, mesleğe yeni başlayacak olan öğretmenlere önemli tavsiyelerde bulundu. Öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu dile getiren Başkan Tiryaki, "Bana göre bir öğretmen yaşamı boyunca tek bir öğrenciyi dahi en doğru şekilde yetiştirirse görevini yerine getirmiştir" dedi. Başkan Tiryaki, öğretmenlere kendi meslekleri dışında sanat, edebiyat, müzik ve spor gibi faaliyetlerle ilgilenmelerini tavsiye etti. Öğretmenlerin meslek hayatları boyunca birçok zorlukla karşılaşacağını da söyleyen Başkan Tiryaki, bu engeller karşısında asla pes etmemeleri gerektiğinin altını çizdi.

ÖĞRETMEN ADAYLARINDAN BAŞKAN TİRYAKİ'YE TEŞEKKÜR

Öğretmenlerden Bekir Elçin, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki tarafından gerçekleştirilen bu seminerin kendileri için oldukça faydalı olduğunu belirtti. Gaziantep'te öğretmenlik yapacağını aktaran Elçin, Başkan Tiryaki'nin kendilerine gösterdiği ilgiden çok memnun kaldığını, çok faydalı bir program olduğunu da sözlerine ekledi. Bir diğer öğretmen Özlem Altıntaş ise şöyle konuştu:

"Veysel Tiryaki, belki bir eğitimci değil ama eğitimcilerin dilinden oldukça iyi anlıyor. Meslek hayatımızda atmamız gereken doğru adımları bugün ondan dinledik. Mesela işimizi severek yapmamız gerektiğini aksi takdirde zor bir süreçle karışılacağımızı söyledi. Yaptığı konuşmadan çıkarılacak önemli dersler var. Örnek alınacak bir insan."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber