Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 12 Ocak 2018 - 16:08 Yorum: 0

Başkan Toçoğlu Hendek İlçe Teşkilatı’nın toplantısına katıldı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği istişare toplantısına katıldı.

Başkan Toçoğlu Hendek İlçe Teşkilatı’nın toplantısına katıldı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği istişare toplantısına katıldı.

Bayraktepe Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen buluşmada Başkan Toçoğlu'nun yanı sıra AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti Eski Milletvekili Ali İnci, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, gençlik ve kadın kolları başkanları ile geçmiş dönemlerde görev alan çok sayıda teşkilat mensubu yer aldı. Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, "Biz birlikte büyük bir aileyiz. Partimizin kurulduğu günden bu yana bayrağımızı taşımış olan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah birlik ve beraberliğimiz devam edecek. Eksiklerimizi tamamlayarak AK Parti bayrağını daha da ilerilere taşımayı sürdüreceğiz. Bugün 19 bin 900 üyemiz var. 1 Kasım seçimlerinde 86, 6 oy aldık. Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve refarandum da ise 71,5. Bu emek ve başarı hepimizin. İnşallah bundan sonra da aynı başarıların daha fazlasını alabilmek için çalışmalarımızın devam etmesi gerekiyor. Ayrıca bu yıl ilçemizde yapılan asfalt çalışmaları dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve Hendek Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü yaptığı açıklamada, "Yerel yöneticiler olarak üzerimize düşen tüm görevleri eksiksiz yerine getirmeye çalışıyoruz. Elbette eksikliklerimiz oluyor. Ancak niyetimiz halis. Tüm imkanlarımızı sonuna kadar kullanıyoruz. Bu yıl Hendek ilçemiz için altın bir yıl oldu. Büyükşehir Belediyemiz kapsamlı asfalt çalışmaları gerçekleştirdi. Sadece asfalt değil, ilçe merkezimizde çok güzel bir park inşa ediliyor. Güzel bir Hendek bırakabilmek için çalışıyoruz. Teşkilatımızın tüm kademelerinde yenilendik, tazelendik. Birlik ve beraberliğimizin ilelebet devam etmesini diliyorum" diye konuştu.

"Her yatırımda sizlerin de imzası var"

AK Parti Eski Milletvekili Ali İnci yaptğı açıklamada, "Biz sizler ile halkımıza hizmet sunmaya çalıştık. Bu şehre yapılan her yatırımın, hizmetin altında sizlerin de imzası olduğunu bilmenizi istiyorum. Her kesimden insan ile birlikte Sakarya'yı, Hendek'i inşa ettik. Sağ olsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu yaptığı hizmetlerle, yatırımlarla Sakarya'yı ve Hendek'i Türkiye'ye tanıtıyor ve ödüller kazanıyor. Sakarya'nın her yerine gittiğiniz zaman Büyükşehir'in bir hizmetini görüyorsunuz. İlçe belediyemiz güzel işlere imza atıyor. Bu güzellikleri hep birlikte başardık" ifadelerini kullandı.

"Bizim büyük bir davamız var"

Başkan Zeki Toçoğlu ise yaptığı açıklamada, "Toplantının hayırlı olmasını temenni ediyorum. Herşeyden evvel toplantıyı düşünerek tertip eden arkadaşlarımızı kutluyorum. Bu partiye, davaya, misyona emek vermiş, hizmet etmiş arkadaşlarımızın unutulmadığını, aynı canlılık ve dirilikte beraber olduğumuzu, birlikte hareketimize hizmet ettiğimizi göstermemiz açısından güzel bir birliktelik olmuş. Bizim davamız büyük. Bu davaya hizmet etmenin, beraber olmanın manevi karşılığı var. Rabbim çalışmalarınızı kolaylaştrsın. Ciddi bir sürece giriyoruz. Hamdolsun şehirmizin tamamına hizmet ulaştırıyoruz. İlçe belediyelerimiz ve teşkilatlarımızla birlikte uyum içerisinde çalışıyoruz. Bu anlamda da örnek bir uyum sergiliyoruz. Her zaman ifade ediyorum; hizmetlerimizin devamı için ülkemizdeki istikrarın devam etmesi gerekiyor. Şimdi 2019'da çok önemli bir seçim gerçekleştireceğiz. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini hayata geçirmeliyiz. Dolayısıyla üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmaya çalışalım. Kardeşliğimize, birlikteliğimize sahip çıkalım" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber