Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Eylül 2016 - 16:38 Yorum: 0

Başkan Toçoğlu Mithatpaşa’daki yol çalışmasını inceledi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Mithatpaşa Mahallesi'nde devam eden yeni yol çalışmalarını inceledi.

Başkan Toçoğlu Mithatpaşa’daki yol çalışmasını inceledi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Mithatpaşa Mahallesi'nde devam eden yeni yol çalışmalarını inceledi.

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş'in de yer aldığı ziyarette Başkan Toçoğlu, devam eden proje sürecine ilişkin şantiye alanında görevli yetkililerden bilgiler aldı. Hedeflerinin yeni yollarla ulaşımı daha da rahatlatmak olduğunu kaydeden Toçoğlu, Mithatpaşa bölgesindeki çalışmaları kısa süre içerisinde tamamlayacaklarını söyledi.

Bölgedeki çalışmayı şehir için en önemli alternatif kaynaklardan biri olarak niteleyen Toçoğlu yaptığı açıklamada, "Daha önce de bu geniş alanda başlattığımız çalışmanın muhtevasına dair bilgileri paylaşmıştık. İlk olarak şehir plancılarımız ve ulaşım ekibimiz bu alana yeni bir geometrik düzen çizdiler. Şuanda bu alanda ekiplerimizin yenileme çalışmaları sürüyor. Serdivan ilçe merkezi, Beşköprü ve Sigorta Kavşağı arasındaki bu alan sahip olduğu önemli konum gereğince gerekli düzenlemeyle yakın bir zamanda buluşmuş olacak. Artık bu bölge için yeni bir ulaşım ağı kuruyoruz. Bundan böyle Sigorta Kavşağı istikametinden gelip Mithatpaşa Kavşağını kullanarak, Serdivan istikametine gitmek isteyenler için artık mevcut güzergah tek gidiş olarak hizmet sunacak. Ayrıca Serdivan istikametinden gelen ve Sigorta Kavşağı istikametine gitmek isteyenler de yeni yaptığımız yolu tek gidiş olarak kullanacaklar" ifadelerini kullandı.

Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar ise, "Şuanda ekiplerimiz bölgedeki duvarları yapıyor. Yürüyüş yollarında zemin düzenleniyor. Bordür döşeme çalışmalarında sona geldik. Göbeği de büyütüyoruz. Asfalt çalışmalarını da gerçekleştireceğiz. Daha önce Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu da ifade etti: bu bölgede bir yeşil alan bütünleşmesi sağlanacak. Dere ve çevresine ise hemşerilerimiz için yeni yürüyüş yolları, yeni sosyal donatı alanları kazandıracağız. Mithatpaşa Köprüsü'nü yenilemek için de kısa süre içerisinde çalışmalarımızı başlatıyoruz. Projede aralıksız çalışıyoruz. İnşallah kısa süre içerisinde bu bölgedeki tüm işlemleri tamamlayacağız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber