Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 17 Ağustos 2016 - 15:58 Yorum: 0

Başkan Toçoğlu: “Şehirde kaçak yapıya geçit yok”

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'yi makamında ziyaret eden Başkan Toçoğlu, "Adapazarı Belediyesi kaçak yapılarla ilgili yeni yıkımlar yaptı....

Başkan Toçoğlu: “Şehirde kaçak yapıya geçit yok”

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'yi makamında ziyaret eden Başkan Toçoğlu, "Adapazarı Belediyesi kaçak yapılarla ilgili yeni yıkımlar yaptı. Kaçak yapılarla mücadelemizi sonuna kadar sürdürüyoruz. Artık bazı alışkanlıkları terk etmeliyiz. Bu konuda vatandaşlarımızdan duyarlılık bekliyoruz. Hep birlikte kanunlara uymalıyız. Ölçümüz kanunlardır" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'yi makamında ziyaret etti. Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcıları Erol Aydın ve Rıdvan Sezer'in de hazır bulunduğu ziyarette kaçak yapılarla ilgili son yaşanan gelişmeler gündemi oluşturdu. Başkan Toçoğlu, bu konuda taviz gösterilmemesi gerektiğini ve yıkımlar konusunda Adapazarı Belediyesi'nin yanında olduklarını söyledi.

Başkan Toçoğlu, "Bilindiği üzere Adapazarı Belediyesi kaçak yapılar üzerinde yeni yıkımlar yaptı. Kamuoyunda da bu konuyla ilgili birtakım haberler yer aldı. Ancak kaçak yapılar ile ilgili yapılanlar şehrimizin geleceği için büyük önem arz etmektedir. Bu çerçevede kaçak yapılarla mücadelemizi sürdürmeliyiz. Bu konuda vatandaşlarımızdan da duyarlılık bekliyoruz. Artık bazı alışkanlıkları terk etmeliyiz. Hep birlikte kanunlara uymalıyız. Ölçümüz kanunlardır" diye konuştu.

İmar planları konusunda çok hassas olmaları gerektiğini ifade eden Başkan Zeki Toçoğlu, "Biz yöneticiler olarak imar konusunda çok hassas davranmak mecburiyetindeyiz. Eğer imardan taviz verirsek bu şehrimiz için hiç iyi olmaz. Şehrimizde yaşanan gelişim ve dönüşüm, her alana yayılan projelerimiz, çevre hassasiyetimiz, kısacası herşey gölgelenebilir. İmar konusunda verilecek tavizler kötü sonuçlar ortaya çıkarabilir. Bu konuda örnek bir belediyecilik yürüterek bu konudaki kararlılığımızı göstermeliyiz" diye konuştu. Adapazarı Belediyesi Başkanı Süleyman Dişli ise kendilerine vermiş oldukları desteklerden ötürü Başkan Toçoğlu'na teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber