Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 15 Aralık 2017 - 16:08 Yorum: 0

Başkan Toçoğlu, TEMA Vakfı üyeleri ile bir araya geldi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, TEMA Vakfı Sakarya Şube Başkanı Doç.

Başkan Toçoğlu, TEMA Vakfı üyeleri ile bir araya geldi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, TEMA Vakfı Sakarya Şube Başkanı Doç. Dr. Fatime Kıyıcı ve yönetim kurulu üyeleriyle buluştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette TEMA Vakfı'nın Sakarya'da gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgiler alan Başkan Zeki Toçoğlu, Büyükşehir Belediyesi'nin çevre alanında hayata geçirdiği yatırımlar ve yeni projelerden misafirlerine bahsetti. Toçoğlu, Sakarya'ya 100 Milyonluk Entegre Katı Atık Yönetimi projesi ile en büyük çevre projesini kazandıracaklarını söyledi.

TEMA Vakfı hakkında bilgi veren Doç. Dr. Fatime Kıyıcı, "Vakfımız, ülkemizin sahip olduğu doğal varlıkların sürdürülebilir olması için çeşitli faaliyetler gerçekleştirmektedir. Bizlerde TEMA Vakfı olarak Sakarya'da "Ağaç yaş iken eğilir" düşüncesiyle öncelikli eğitim faaliyetlerimizi ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerine yönelik düzenliyoruz. Gönüllü arkadaşlarımızla ağaç dikme faaliyetleri gerçekleştiriyoruz. Büyükşehir Belediyemizin çevre sağlığı üzerine gerçekleştirmiş olduğu çalışmaları da yakından takip ediyoruz. Özellikle SEKAY projesi Türkiye çapında örnek bir proje. Başkanımız Zeki Toçoğlu'na çevre hassasiyetinden ve vakfımıza sunduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

TEMA Vakfı üyeleri ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, "Sakarya; zengin su kaynakları, bereketli toprakları ve yemyeşil tabiatıyla farklı doğal güzellikleri içerisinde barındırıyor. Burada önemli olan doğal güzellikleri korumak ve geleceğe aktarmaktır. Çevre yatırımlarımız ilk olma özelliği taşıyor. Bölgemizde ilk Tıbbı Atık Tesisi Büyükşehir Belediyemiz tarafından inşa edildi. Kısa süre içerisinde gerçekleştireceğimiz 100 Milyon TL'lik SEKAY projesi ile de şehrimizdeki atıkların bertarafı için büyük bir adım atacağız. Sakarya'nın çevre başlığındaki en büyük projesi olacak. Her zaman ifade ediyorum; doğa bize Allah'ın emaneti. Doğanın korunması amacıyla çalışmalarını sürdüren TEMA Vakfı'na ve siz değerli üyelerine şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Başkan Toçoğlu, TEMA Vakfı üyeleri ile bir araya geldi

Başkan Toçoğlu, TEMA Vakfı üyeleri ile bir araya geldi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber