Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Kasım 2016 - 16:45 Yorum: 0

Başkan Toçoğlu’ndan emniyet müdürüne ziyaret

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yayımlanan son İçişleri Bakanlığı Kararnamesi ile Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan...

Başkan Toçoğlu’ndan emniyet müdürüne ziyaret

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yayımlanan son İçişleri Bakanlığı Kararnamesi ile Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Eyüp Pınarbaşı'nı ziyaret etti.

İl Emniyet Müdürlüğü'nde gerçekleşen buluşmada SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan da yer aldı. Pınarbaşı'na hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Toçoğlu, "Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Eyüp Pınarbaşı'na hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Allah hayırlı etsin. İl Emniyet Müdürlüğümüz ile ortak çalışma alanlarında birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Kurumsal iletişimi daha üst seviyeye taşıma konusunda da İl Emniyet Müdürümüzle ortak kanaatleri paylaşıyoruz. Son dönemdeki trafik düzenlemeleri konusunda da polis teşkilatımız önemli bir rol üstleniyor. Şehir için birlikte çalışacağız. Kendilerini tebrik ediyoruz" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eyüp Pınarbaşı ise, Sakarya'yı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için tüm kurumlarla ilişkileri güçlendireceklerini söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber