Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Ağustos 2016 - 11:28 Yorum: 0

Başkan Toltar, 17 Ağustos mesajı yayınladı

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, 17 Ağustos 1999 depreminin 17. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Toltar, 17 Ağustos mesajı yayınladı

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, 17 Ağustos 1999 depreminin 17. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, 17 Ağustos 1999 tarihinde meydana gelen büyük Marmara depremi nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Toltar mesajında şu görüşlere yer verdi, "17 Ağustos 1999 tarihinde yaşadığımız son yüzyılın en büyük felaketlerinden biri olan Marmara Depremi üzerinden 17 yıl geçmiş olmasına rağmen bu büyük felaketi hafızalarımızdan silemedik. Deprem dolayısıyla binlerce vatandaşımızın vefatına, yerleşim yerlerinin yıkılmasına ve milyonlarca liralık maddi kayba neden olan bu felaket, milletimizin yüreğini yakan en büyük acıların başında gelmektedir" dedi.

Mesajının devamında depremde hayatını kaybedenleri rahmetle andığını belirten Toltar, "Ülkemizin bir deprem kuşağında olması nedeniyle muhtemel olan depremlerde, doğa olayının afete dönüşmemesinin, can ve mal kaybının en aza indirgenmesinin, eğitim ve bilimin esas alınmasından, denetim ve kontrol mekanizmalarının aktif olarak işletildiğinden geçtiğini bizler hiçbir zaman unutmamalıyız. Teknolojik gelişmelerle birlikte toplum olarak daha çok bilinçlenmeliyiz Hükümetimiz ve yerel yönetimler olarak bizler sorumluluklarımızı yerine getirirken bu gerçekleri göz önünde bulundurarak geçmişten ders alarak bundan sonraki uygulamalarımızda asla taviz vermemeliyiz. Bu vesileyle; asrın felaketi olarak tarihe geçen 17 Ağustos Marmara Depreminde yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber