Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Ağustos 2016 - 12:23 Yorum: 0

Başkan Toltar, birim müdürleri ile toplantı yaptı

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, belediye başkan yardımcıları ve birim müdür ve amirleriyle Belediye toplantı salonunda değerlendirme toplantısı...

Başkan Toltar, birim müdürleri ile toplantı yaptı

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, belediye başkan yardımcıları ve birim müdür ve amirleriyle Belediye toplantı salonunda değerlendirme toplantısı yaptı.

Belediye Başkanı Ali Toltar, belediye birim müdürleri ile bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gerçekleşen müdürler toplantısına Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri katılarak, Belediye Başkanı Toltar hizmet ve çalışmaları değerlendirdi ayrıca ülke gündemiyle ilgili görüş ve düşüncelerini açıkladı.

Belediye birim müdürlerini tek tek dinleyerek tamamlanmış ve yapılması gereken çalışmalar hakkında talimat veren Başkan Toltar, "İlçemiz genelinde halkımıza yararlı hizmetleri ortaya koyabilmek için Belediye birim müdürlerimizle düzenli olarak bundan böyle yine sürekli bir araya geleceğiz. Yapılan bu toplantılarla hizmetler hakkında bilgi alarak yapılan işlerimizi kontrol ediyoruz. Daha kaliteli bir hizmet sunabilmek için çalışıyor ve çalışmaya da devam ediyoruz" diyerek Van, Diyarbakır, Elazığ, Bitlis, Hakari ve Gaziantep'te birçok vatandaş, asker ve polisin şehit düştüğü terör saldırılarını bir kez daha lanetlediğini ifade etti.

Başkan Toltar, birim müdürleri ile toplantı yaptı

Başkan Toltar, birim müdürleri ile toplantı yaptı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber