Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 23 Haziran 2017 - 11:18 Yorum: 0

Başkan Topbaş, Büyükşehir Belediyesi çalışanları ile bayramlaştı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, mesai arkadaşlarıyla bayramlaştı.

Başkan Topbaş, Büyükşehir Belediyesi çalışanları ile bayramlaştı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, mesai arkadaşlarıyla bayramlaştı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ramazan Bayramı öncesi son mesai gününde Saraçhane'deki Başkanlık binasında mesai arkadaşlarıyla bayramlaştı. Belediye salonunda gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Topbaş'ın yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, belediye yöneticileri, çalışanları ve çalışanların aileleri katıldı. Başkan Topbaş, bayramlaşmaya gelen çalışanlar ile tek tek tokalaşarak bayramlarını tebrik etti. Başkan Topbaş, çalışanların aileleri ile yakından ilgilenirken, çocuklara da bayram harçlığı verdi.

Bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan Topbaş, "Üç dönemdir başkanlık yaptığım bu şehirde sizlerin özverili çalışmalarınız, gayretleriniz İstanbul'u çok daha fazla konuşulur hale getirdi. Sadece Türkiye'ye değil, dünyaya örnek oldu. Hizmetlerimizin ardı arkası hiç kesilmedi. Yatırımlarımızı doğru kullandık. Bu şehirde hizmet vermenin gururunu birlikte yaşadık" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber