Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Ekim 2016 - 13:28 Yorum: 0

Başkan Toprak, Dicle İlçe Başkanının öldürülmesini kınadı

Adıyaman'ın Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Diyarbakır'da AK Parti Dicle İlçe Başkanı Deryan Aktert'e yönelik saldırıyı kınayan bir mesaj...

Başkan Toprak, Dicle İlçe Başkanının öldürülmesini kınadı

Adıyaman'ın Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Diyarbakır'da AK Parti Dicle İlçe Başkanı Deryan Aktert'e yönelik saldırıyı kınayan bir mesaj yayımladı.

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak açıklamasında birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Başkan Toprak, "AK Parti Dicle İlçe Başkanı Deryan Aktert PKK'lı hainlerin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Bu menfur saldırıların hedefi ülkemizin istikrarına, kalkınma çabalarına, birlik beraberlik ve kardeşliğine darbe vurmaktır. Böyle alçak ve hain saldırılardan medet umanlar sonuç alamayacaklarını bilsinler.

Hiçbir kalleş saldırı, hiçbir hain pusu milletimizi beraber yaşama kararlılığından, kardeşliğimizden döndüremeyecektir. Yaşanan bu hain saldırıyı nefretle kınıyor, terörü lanetliyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber