Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Mayıs 2016 - 10:43 Yorum: 0

Başkan Toprak’dan Hakkari’deki Saldırıya Kınama

Adıyaman'ın Kahta İlçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde teröristlerce düzenlenen üst bölgesine saldırıda şehit olan...

Başkan Toprak’dan Hakkari’deki Saldırıya Kınama

Adıyaman'ın Kahta İlçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde teröristlerce düzenlenen üst bölgesine saldırıda şehit olan 6 asker ve 2 pilot için başsağlığı ve kınama mesajı yayımladı.

Başkan Abdurrahman Toprak'ın Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, teröristlerce çıkan çatışmada 6 asker ve destek için giden helikopterlerin düşmesi sonucu şehit olan 2 pilot için yayımladığı başsağlığı mesajında, "Çukurca ilçesinde üs bölgesine teröristlerce düzenlenen saldırıda çıkan çatışmada 6 asker, destek için bölgeye gönderilen bir Kobra helikopterinin düşmesi sonucu da 2 pilot şehit oldu.

Her geçen gün sayısı artan kanlı terör saldırılarının ve bu saldırılarda hayatlarını kaybeden güvenlik güçlerinin acısını yüreğimizde hissediyoruz. Terörle mücadele ederken şehit düşen, yaralanan her bir evladımızın acısını içimizde hissediyoruz. Terörün en kısa sürede tamamen sona ermesi ve milletimizin huzur ve güven içerisinde bir hayat sürmesi en büyük temennimizdir.

Şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Eli kanlı terör örgütünün hain saldırılarını şiddetle lanetliyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber