Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Türkiye 22 Ocak 2018 - 15:08 Yorum: 0

Başkan Tuna’dan AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları’na tam destek

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, AK Parti Mamak ve Çankaya ilçeleri 5. Kadın Kolları Olağan Kongreleri ile Etimesgut Gençlik...

Başkan Tuna’dan AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları’na tam destek

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, AK Parti Mamak ve Çankaya ilçeleri 5. Kadın Kolları Olağan Kongreleri ile Etimesgut Gençlik Kolları Kongresi'ne katıldı.

Hafta sonu mesaisinin büyük bir bölümünü kadın ve gençlik kollarının etkinliklerine ayıran Başkan Tuna, bu geleneği bozmadı ve AK Parti kadın ve gençlik kollarının kongrelerine katılarak tam destek verdi.

Başkan Tuna, Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde düzenlenen Mamak İlçesi 5. Kadın Kolları Olağan Kongresi'ne Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri Ahmet Gündoğdu, Ak Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı ve A İl Kadın Kolları Başkanı Mualla Varol ile birlikte katıldı.

"Zeytin Dalı Operasyonu" Başkan Tuna'nın gündemindeydi

Türkiye'nin sıcak gündem maddesi olan "Zeytin Dalı Operasyonu" Başkan Tuna'nın da gündemindeydi. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin kentine düzenlediği sınır ötesi operasyon ile ilgili görüşlerini dile getiren Tuna, "Zeytin Dalı operasyonundaki kahramanlarımızın başarılı ve muvaffak olmalarını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum. Dualarınızı bekliyorum" dedi.

Haçlıların İslamiyet'e, Türkiye'ye hatta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı saldırıya geçtiğine dikkat çeken karşı Başkan Tuna, vatandaşlara birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. Tuna, şunları söyledi:

"Daha önce Sultan Abdülhamit'e yapılanların yüzyıl sonraki versiyonu Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı yapılıyor. Bütün mazlum milletlerin bütün Müslümanların Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yek vücut olup birlik ve beraberliğimizi güçlendirmemiz gerekiyor. Bunun ne kadar önemli olduğunu çok yakinen yaşayarak görüyoruz."

"2019 Çankaya'da başka bir tarih olacak"

Başkan Tuna'nın Mamak Kadın Kolları Kongresi'nden sonraki ikinci durağı Çankaya Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi oldu.

AK Parti teşkilatlarının her kademesinde gerçekleştirilen kongrelerin oldukça heyecanlı geçtiğini hatırlatan Başkan Tuna, Çankaya'da da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. 2019 yerel ve genel seçimlerinin önemini vurgulayan Başkan Tuna, "Büyükşehir olarak değerli teşkilatımızla el ele vererek Çankaya'mız için imkanlarımız ölçüsünde neler yapabiliriz bunun gayreti içerisinde olacağız" dedi.

Tuna, AK Parti'nin Ankara'nın tüm ilçelerinde seçimlere yönelik çalışmalarını hızlandırdığını belirterek, önemli mesajlar verdi:

"Seçim çalışmalarında sizlerin ne kadar önemli desteklerinin olduğunu da çok iyi biliyoruz. Özellikle hanım kardeşlerimizin ev ev, kapı kapı dolaşarak, hükümetimizin icraatlarını anlatmasının, vatandaşlarımızla temas etmesinin önemi çok büyüktür. Sizlerin bu gayretleri partimizi bu noktalara getirdi. "

"Gençlerimizle gurur duyuyoruz"

Mamak ve Çankaya Kadın Kollarının 5. Olağan Kongrelerinin dışında Sincan Şoförler Odası Genel Kurulu'na ardından da Etimesgut Gençlik Kolları Kongresi'ne katılan Başkan Tuna, salonu dolduran gençlerin, "Ankara seninle gurur duyuyor" sloganları ve alkışları eşliğinde karşılandı.

Gençlerin enerjisinin gücüne inandığını ifade eden Başkan Tuna, 2019 seçimlerinde de gençlerden heyecan ve coşkularını yitirmeden çalışmalarını aynı şevk ve inançla sürdürmeleri istedi, "gençlerimizle gurur duyuyoruz" dedi.

"Dualarınızı eksik etmeyin"

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Etimesgut Gençlik Kolları Kongresi'nde de "Zeytin Dalı Operasyonu"na katılan Mehmetçikler için dua istedi. Başkan Tuna'nın, "Onlara, dualarımızı eksik etmeyelim, Cenab-ı Hak kazadan beladan muhafaza eylesin. İnşallah başarılı bir neticeyle ülkemizin geleceği açısından çok önemli olan bu operasyonların muvaffak olması için hepimize en azından dua etmek düşüyor" sözleri üzerine salondaki gençler "Ankara seninle gurur duyuyor" sloganları attı.

Etimesgut İstasyon Caddesi için çözüm arayışı sürüyor

Başkan Tuna, Etimesgut'ta İstasyon Caddesi'nde yapılması planlanan yol projesinde gelinen noktaya ilişkin de önemli açıklamalar yaptı:

"İlçemizin, Etimesgut'un ihtiyaçları noktasında Büyükşehir Belediyesi olarak imkanlarımız ölçüsünde hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu yol meselesiyle ilgili çalışmaları hızlı bir şekilde takip ediyoruz. Bu konuyla ilgili oradaki 69 daireyle teker teker görüşmeler yapıldı. Bazıları maalesef çok afaki rakamlar talep etti. O yüzden de kanun ne derse o yapılacak. Eğer makul olsalardı anlaşma sağlayıp, işi hızlandırmayı hedefliyorduk. Oradaki 150 bin liralık daireye 350 bin lira istenirse bunu karşılamayız. Milletin malını adaletli bir şekilde değerlendirmemiz gerekiyor. Takip ediyoruz, inşallah kısa sürede neticelendireceğiz."

Başkan Tuna’dan AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları’na tam destek

Başkan Tuna’dan AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları’na tam destek

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber