Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Kasım 2016 - 15:18 Yorum: 0

Başkan Tuna’dan Öğretmenler Günü’nde tüm okullara çiçek

Toroslar Belediye Başkan Hamit Tuna, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü başta olmak üzere ilçedeki tüm okullara...

Başkan Tuna’dan Öğretmenler Günü’nde tüm okullara çiçek

Toroslar Belediye Başkan Hamit Tuna, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü başta olmak üzere ilçedeki tüm okullara birer kutlama çiçeği göndererek, öğretmenleri kutlarken, okul ziyaretleriyle de de öğretmenlerle bir araya geldi.

Başkan Tuna, Öğretmenler Günü'nde Halkkent ve Arpaçsakarlar İlkokullarını ziyaret ederek okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerle buluştu. Tuna, okul ziyaretlerinde, çocukların eğitimli yetişmesinde ve geleceği için doğru kararlar vermesinde büyük rol oynayan ve her türlü fedakarlığı gösteren öğretmenlere minnet borçlu olduklarını söyledi. "Her öğretmen, çocuklarımız ve geleceğimiz için bir umut ışığıdır" diyen Tuna, eğitim ve öğretime büyük önem verdiklerini kaydederek, "Toroslar Belediyesi olarak eğitim kurumlarımızı sürekli ziyaret ederek istişarede bulunuyor ve okullarımızın eksikleri konusunda katkı sunmaya çalışıyoruz. Toplumun şekillenmesinde çok önemli katkıları olan eli öpülesi öğretmenlerimizi de sadece 24 Kasım'da değil, her gün anmak, anlamak ve iyi dinlemek gerekir. İnsana yapılan her yatırım ve emek bizim için kutsaldır. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha sağlıklı ve daha iyi eğitimli yetişmesine vesile olan başta Başöğretmen Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anarken, tüm öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın Öğretmenler Gününü en içten duygularımla kutluyor, başarı ve huzur dolu yarınlar diliyorum" dedi.

Başkan Tuna, ziyaret sırasında okul müdürlerine birer kutlama çiçeği takdim ederken, okul müdürleri ve öğretmenler ise Hamit Tuna'nın bu özel günde kendilerini yalnız bırakmayıp, ziyaretlerine gelmesinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, teşekkür ettiler.

Başkan Tuna’dan Öğretmenler Günü’nde tüm okullara çiçek

Başkan Tuna’dan Öğretmenler Günü’nde tüm okullara çiçek

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber