Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Temmuz 2016 - 13:13 Yorum: 0

Başkan Türe, asfalt çalışmalarını denetledi

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Anamur Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Alataş, Kızılaliler, Karadere, Ortaköy ve Emirşah...

Başkan Türe, asfalt çalışmalarını denetledi

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Anamur Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Alataş, Kızılaliler, Karadere, Ortaköy ve Emirşah mahallelerinde gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmalarını denetledi.

Ören Ortaköy'den başlayan çalışmaların son aşamaya geldiği Emirşah Mahallesine kadar gerçekleştirilen asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Türe, ekiplere kolaylık diledi.

Başkan Türe'ye Fen İşlerinden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Ali Sarıca da eşlik etti. Türe, buradaki incelemesinin ardından 2. kısmı tamamlanan Kalınören Spor Kompleksini gezdi. Başkan Türe, çalışmaların Anamur'a hayırlı olmasını diledi.

Başkan Türe, asfalt çalışmalarını denetledi

Başkan Türe, asfalt çalışmalarını denetledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber