Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Kasım 2016 - 11:13 Yorum: 0

Başkan Turgut, “Alt yapısı tamamlanan yollar asfaltlanacak”

Silifke Belediyesi tarafından Atayurt Mahallesi Olukbaşı ve Karadedeli mevkindeki mahalle arası yollar, altyapı ve genişletme çalışmaları tamamlanarak...

Başkan Turgut, “Alt yapısı tamamlanan yollar asfaltlanacak”

Silifke Belediyesi tarafından Atayurt Mahallesi Olukbaşı ve Karadedeli mevkindeki mahalle arası yollar, altyapı ve genişletme çalışmaları tamamlanarak asfalta hazır duruma getiriliyor.

Atayurt Mahallesi'nin farklı bölgelerinde devam eden yol genişletme ve stabilize bakım çalışmalarını inceleyen Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, alt yapısı tamamlanan yolların yeni sezonda asfaltlanacağını belirtti.

2,5 yılda 350 kilometreye yakın stabilize yol ve 292 bin metrekare asfalt yol yapımı gerçekleştirdiklerini belirten Turgut, "Mahalle mahalle planlı ve titiz bir çalışma sürdürüyoruz. Her mahallemizin aciliyet duyduğu eksiklikleri bir bir tamamlamaya ve sırasıyla asfalt yollar yapmaya devam ediyoruz. Öncelikli olarak yollarımızın genişletme, alt yapı ve çevre düzenlemesini yaparak hemen ardından stabilize bakımlarını tamamlayıp, önümüzdeki sezona asfaltlanacak şekilde hazırlıyoruz. Mahallelerimizde gördüğümüz memnuniyet bizi mutlu ediyor. 4 grup olarak çalışan asfalt ekibimiz geç saatlere kadar mesai yaparak kısa sürede bu mahallelerimizde çalışmalarını tamamlayacak. Silifke merkez ve kırsal mahallelerimizde stabilize yol çalışmasına hızla devam ediliyor" dedi.

2017 yılının hizmet çalışmalarının yoğun olarak devam ettiği bir yıl olacağını kaydeden Turgut, "Bir çok mahallemizin yol bakım, stabilize ve asfaltlama çalışmalarını tamamlamış olduk. Merkez mahallelerimizle birlikte eskiden köy olan şimdi mahalle statüsüne geçen yerlere de hızlı bir şekilde hizmet götürüyoruz ve götürmeye de devam edeceğiz" diye konuştu.

Atayurt Mahalle Muhtarı Nebi Yılmaz ise, "Başkanımız mahallemizin birçok eksiğini tamamladı. Arazi yollarımız başta olmak üzere, mahallemizin çevre düzenlemesi, yol bakım ve yama çalışmaları sorunsuz bir şekilde çözüme kavuşturuldu. Mahallemiz her geçen gün gelişiyor ve yeni yerleşim bölgeleri açılıyor. Bu yollarımızın da asfaltlanacak olması bizleri mutlu etti. Elbette ihtiyaçlarımız bitmiyor. Daha birçok eksiğimiz mevcut. Fakat mahalle sakinleri olarak inanıyoruz ki, başkanımız bu eksiklikleri de kısa sürede tamamlayacaktır. Kendisinden Allah razı olsun diyor, hizmetlerinde başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Turgut, “Alt yapısı tamamlanan yollar asfaltlanacak”

Başkan Turgut, “Alt yapısı tamamlanan yollar asfaltlanacak”

Başkan Turgut, “Alt yapısı tamamlanan yollar asfaltlanacak”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber