Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 08 Ekim 2016 - 14:18 Yorum: 0

Başkan Tutal, Daire Başkanı Sert ile incelemelerde bulundu

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Daire Başkanı Fatih Sert ve şube müdürleri ile...

Başkan Tutal, Daire Başkanı Sert ile incelemelerde bulundu

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Daire Başkanı Fatih Sert ve şube müdürleri ile birlikte Seyyid Harun Veli Camisi ve çevresi kamulaştırma alanı bölgesinde incelemeler yaptı.

Seyyid Harun Veli Camisi çevresi düzenleme ve kamulaştırma projesinin ilçeye değer katacak bir proje olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Seyyid Harun Camisi ve çevresi ile Bankalar Caddesi'ni bir araya getirecek olan yenileme ve sağlıklaştırma projemizin Konya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürüttüğümüz imar planı ve kentsel tasarım projeleri tamamlandı. Kamulaştırma yapılacak alanlarımız belirlendi. Konya Büyükşehir Emlak Yönetimi Daire Başkanı Fatih Sert ve şube müdürlerimizle birlikte incelemelerde bulunduk ve en kısa zamanda kamulaştırma bedellerinin tespiti için hak sahipleri ile görüşmeler başlayacak. Hazırlanan kentsel tasarım projemiz ilçeye katma değer katacak bir çalışma olacak" dedi.

Uygulamayla hayata geçirilecek olan proje ile Seydişehir'in inanç turizmine ev sahipliği yapacağını ifade eden Başkan Tutal, ilçenin ticaret bölgesinde sosyal ve kültürel alanlar oluşturarak, yoğun yapılaşmış bölgesinde önemli bir ihtiyacın karşılanacağını kaydetti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber