Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Ekim 2016 - 09:23 Yorum: 0

Başkan Tutal, vatandaşlarla bir araya geldi

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Tol Mahallesinde vatandaşlarla buluştu.

Başkan Tutal, vatandaşlarla bir araya geldi

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Tol Mahallesinde vatandaşlarla buluştu.

15 Temmuz'da yaşanan darbe girişiminde göstermiş oldukları destekten dolayı Tol Mahallesi sakinlerine teşekkür eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Sizlerin dua ve destekleriyle bu millet ayakta kaldı" dedi.

Tol Mahallesinde yaşayan vatandaşları 14 Ekim Cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Konya mitingine davet eden AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, "Sizlerin desteği ile bu gün buradayız. Ben hepinize göstermiş olduğunuz destek ve çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Vatandaşların duası, kırsal mahalleler ve merkezden gelen vatandaşların birlikteliği, şehit, şüheda, garip, gürebanın duasının bu milleti uçurumun kenarından geri çevirdiğini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "İnşallah memleketimiz bundan sonra böyle bir şeyle karşı karşıya gelmez. Bu hainler, ülkeye hem ihanet etti, hem de bu milletin silahıyla bu milleti vurdular, şehit ettiler. Bu milletin sırtından kazanmış oldukları paraları himmet adı altında topladığı paraları yurt dışına kaçırdılar. Bu gün o paralarla Amerika'ya şekil vermeye çalışıyorlar. Amerika'da istedikleri birinin başkan olması için para dağıtıyorlar" ifadelerini kullandı.

Hiçbir parti ayrımı yapmadan birlikte, beraber çalışılacağını kaydeden Başkan Tutal, "Şu parti, bu parti ayrımı yapmadan birlikte, beraberce çalışacağız. Belediye olarak biz kendi çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ülkenin kalkınması, ülkenin gelişmesi için herkes üzerine düzen görevi yapacak. Kendi işimizi takip ediyoruz. Belediye olarak memleketimize katma değerimiz daha fazla nasıl olabilir diye uğraşıyoruz. Bu gün burada sizlerin istek ve taleplerini alarak çalışmalarımıza ona göre yön vereceğiz" şeklinde konuştu.

Program sonunda Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Tol Mahalle Muhtarı Yaşar Şan ve mahalle halkı birlikte gezerek sorunları yerinde tespit ederek, çözüm noktasında fikir alış verişinde bulundular.

Başkan Tutal, vatandaşlarla bir araya geldi

Başkan Tutal, vatandaşlarla bir araya geldi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber