Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
15:00 GAÜN uluslararası öğrencileri iftar programında bir araya geldi15:00 A Milli Kadın Futbol Takımı’nın, İsviçre ve Macaristan maçlarının kadrosu a...14:58 Merkez Bankası’nın toplam rezervleri azaldı14:55 Beyoğlu’nda halk pazarında “aşağılama” cinayeti kamerada: 5 yıllık kin cina...14:55 Başkan Çerçioğlu, Çine’de vatandaşlarla buluştu14:54 Mahmut Arıkan: "Hakkımı helal etmem"14:53 Yalova’da 104 çiftçiye 300 kilo çalı fasulye tohumu dağıtıldı14:51 TCMB: “Enflasyonda Ramazan ayına özgü unsurların etkisinin belirgin olduğu...14:51 CHP Bitlis Belediye Başkan Adayı AK Parti’ye geçti14:50 Başkan Sandıkçı: "Bu yıl da üniversiteyi yeni kazanacak olan tüm öğrenciler...14:49 Sultangazili Çocuklar Sertaç Abi ile cami buluşmalarında bir arada14:48 Başdeğirmen: "8 bin 500 metrekare alana modern bir Engelsiz Gençlik ve Yaşa...14:46 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Temmuz’ ayında emekli maaşlarını masaya yatıracağız...14:46 Bakan Özhaseki: "Yapmamız gereken afetlere karşı dirençli şehirler oluşturm...14:43 Çemişgezek’te yaban keçileri ilçe merkezine indi14:43 ABD’den Kuzey Kore’nin silah programını destekleyen 6 kişiye yaptırım14:42 Karaman’da seçim güvenliği toplantısı14:42 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: “Havalimanı-Halkalı metrosunu önümüzd...14:40 Kayseri’de trafik denetimi: 18 bin 898 araç denetlendi14:40 Kahramanmaraş’ta "6 Şubat Deprem Şehitleri Anıtı" yapıldı
Sami Er
Yerel 24 Kasım 2016 - 10:43 Yorum: 0

Başkan Tutal’dan Ankara ziyaretleri

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ankara'da bakanlık ve genel müdürlükler düzeyinde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

Başkan Tutal’dan Ankara ziyaretleri

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ankara'da bakanlık ve genel müdürlükler düzeyinde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Kültür Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Hamdi Turşucu, Milli Parklar Genel Müdürü Nurettin Taş, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Spor Toto Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü STK ve İlişkiler Daire Başkanı Osman Çetiner, Kültür ve Turizm Bak. Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü Kültür Merkezleri Daire Başkanı Çağdaş Şener'i makamında ziyaret etti. Bakan Yardımcısı Tüfekci ve Genel Müdürleri ziyaret eden Başkan Tutal, Seydişehir'e yapılması planlanan yatırımlar ve projeler ile ilgili taleplerini aktardı. Başkan Tutal, Bakan Yardımcısı Tüfekci'yle yatırımlar ve projeler noktasında görüş alış verişinde bulunuldu.

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Tüfekci ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Seydişehir'e yapılması istenilen yatırımlar ve projelerin takipçisi olacağını kaydetti.

Başkan Tutal’dan Ankara ziyaretleri

Başkan Tutal’dan Ankara ziyaretleri

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber