Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Ekim 2016 - 13:13 Yorum: 0

Başkan Tutal’dan beton santrali personeline ziyaret

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Belediye Sebeltaş A.Ş. bünyesinde kurulu olan beton santralinde çalışan personeli...

Başkan Tutal’dan beton santrali personeline ziyaret

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Belediye Sebeltaş A.Ş. bünyesinde kurulu olan beton santralinde çalışan personeli ziyaret etti.

Belediye çalışmalarının dışında fırsat buldukça personeliyle buluşarak sohbet eden, sıkıntılarını ve taleplerini dinleyen Başkan Tutal, beton santralindeki personelden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Amaçlarının vatandaşların talep ve isteklerine cevap vermek olduğunu kaydeden Başkan Tutal, sizlerin özverili ve gayretli çalışmalarınız belediyemizin başarısıdır. Belediyecilik bir ekip işidir. Bugüne kadar yapılan tüm çalışmalarda sizlerin emeği, alın teri ve özverisi var. Bizler kurum olarak bir aile ve bir ekibiz. Yürüttüğümüz tüm çalışmaları, halkımızın istekleri doğrultusunda ve şehrimizin geleceği için yapıyoruz. Amacımız, vatandaşlarımızın talep ve sorunlarını bir an önce çözüme kavuşturmaktır" dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretten memnun kaldıklarını ifade eden beton santrali personeli Başkan Tutal'a teşekkür etti.

Başkan Tutal’dan beton santrali personeline ziyaret

Başkan Tutal’dan beton santrali personeline ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber