Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Ekim 2016 - 11:08 Yorum: 0

Başkan Tütüncü,

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, ilçe yatırımlarını gece gündüz denetliyor.

Başkan Tütüncü,

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, ilçe yatırımlarını gece gündüz denetliyor.

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, belediyenin ve devletin ilçeye yaptığı hizmet yatırımlarını gece gündüz denetliyor. Tütüncü, belediyenin hizmet birimlerini, yol, kaldırım, doğalgaz gibi alt yapı çalışmaları, spor ve eğitim tesisleri ile kamuya ait yatırımları yakından takip etmeye devam ediyor. Her hafta en az bir gününü mutlaka denetimlere ayıran Tütüncü, 6 saat boyunca hafriyat geri dönüşüm tesisini, yeni yapılan okulları, asfaltlanan yolları, camileri, kentsel dönüşüm yapılan mahalleleri gezdi. Denetlemenin sonunda Tek Sarnıç Parkı'na giden Tütüncü, buradan da bilgi aldı ve yatırımın aksamaması için gerekli talimatları verdi. Parkın yapımını çok önemsediklerini vurgulayan Tütüncü, ilçenin batı bölgesinin ve Konyaaltı ilçesi mahallelerinin faydalanacakları önemli bir eksikliği gidereceklerini söyledi. Seyir Terası, Kepez Kent Orman, Park Orman, Dokuma Parkı ve Macera Parkı'ndan sonra Tek Sarnıç Parkı'nın ilçedeki 6. büyük temalı pak olacağını hatırlatan Tütüncü, bu çalışmanın 2017 baharında tamamlanması için fazla mesai yapacaklarını ilan etti.

Masal parkı da olacak

Son 7 yılda Kepez'e 2,5 milyon metrekarelik yeni aktif yeşil alan kazandırdıklarını açıklayan Tütüncü, bir yandan da var olan parkları yenilediklerini söyledi. Kepez'in yeni parkında bin 135 metre yürüyüş yolu, 615 metre bisiklet yolu, serbest piknik alanları, restoran ve çeşitli aktiviteler yer alacağını belirten Tütüncü, "Ailecek keyifli vakit geçirilecek alandaki en önemli sorun olan kot farkı da düzeltilmiş olarak hizmete açılacak. Bu parkta ilçenin ikinci masal parkı olacak ve içinde Ece ile Efe, Alvin ile Sincaplar, Ayı Kardeşler, Demir Adam, Karlar Kraliçesi, Batman gibi film ve çizgi film karakterleri sergilenecek" dedi.

Gelişim ivmesi yaratıldı

Ailelerin dinlenmelerini, eğlencelerini yaşarken doğayla da buluşmasını sağlayacağını anlatan Tütüncü, Kepez'in büyük bir gelişim ivmesiyle geleceğe olan yolculuğunu sürdürdüğünü vurguladı. Çevre yatırımlarından yeni yollar açmaya, eğitimden spora, sanattan ticari yatırımlara kadar birçok gelişim kaydedildiğini dile getiren Tütüncü, "Sosyo-kültürel ve sosyo-ekonomik gelişmeyi birlikte yaparak, Antalya'nın merkezi olacağımızı hep söylemiştik. Bu hedeflerimize koşar adımlarla ilerliyoruz" diye konuştu.

Başkan Tütüncü,

Başkan Tütüncü,

Başkan Tütüncü,

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber