Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...23:01 Bakan Yerlikaya: "Beraberliğimize, kim yan bakıyorsa biz de onlara düz baka...
Sami Er
Yerel 18 Ocak 2017 - 16:38 Yorum: 0

Başkan Uğur: “Balıkesir’i geleceğe hazırlıyoruz”

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Çay Deresi Rekreasyon Alanı Projesi kapsamında yapımı tamamlanan ve Mayıs ayında...

Başkan Uğur: “Balıkesir’i geleceğe hazırlıyoruz”

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Çay Deresi Rekreasyon Alanı Projesi kapsamında yapımı tamamlanan ve Mayıs ayında açılması planlanan Avlu Balıkesir'in lansman ile proje tanıtımı yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, proje ile Balıkesir'in cazibe merkezi olacağını söyledi. Uğur, "Balıkesir'i geleceğe, yani sosyal hayatıyla, ticari alanlarıyla hazırlıyoruz" dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yeralan Çay Deresi Rekreasyon Alanı Projesi kapsamında yapımı tamamlanan ve Mayıs ayında açılması planlanan Avlu Balıkesir'in lansman ile proje tanıtımı yapıldı. Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un yanı sıra Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler, İstanbul başta olmak üzere birçok ilden ve Balıkesir'den tanınmış markaların yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Çay Deresi Rekreasyon Alanı'nında hayata geçecek olan Avlu Balıkesir projesinin sahibi Konsept7 Firması Kurucu Ortağı Gül Bozbıyık ve İnside AVM yöneticisi Aytaç Özçiçek proje hakkında katılımcılara bilgi verdiler. Özçiçek yaklaşık 1 yıl sonra tam kapasiteyle hizmet vermeye başlayacak Avlu Balıkesir'in yılda 130 milyon ciro hedeflediğini açıkladı.Özçiçek ayrıca Avlu Balıkesir projesi ile yaklaşık 1000 kişinin istihdam edileceğini söyledi. Tanıtım toplantısında Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler'de bir konuşma yaparak Balıkesir'in Türkiye'nin parlayan yıldızı olduğunu vurguladı. Projede emeği geçenlere ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'a teşekkür eden Ermişler, Avlu Balıkesir'de Balıkesirli yerel firmalarında yer alacağını ifade etti.

Başkan Uğur: "Balıkesir önemli bir cazibe merkezi"

Balıkesir'in devletin yaptığı otoyollar, bölünmüş yollar ve havaalanları ile değer kazandığını ifade eden Başkan Uğur, "Balıkesir'in İstanbul gibi metropol kentlere ulaşım süresi azaldı. Artık İstanbul'dan 2 saatte Balıkesir'e ulaşabileceğiz. Geçen hafta Hek Gıda bir arazi aldı. Kale Grubu bir yer aldı. Şişecam yeraldı. Sanayiciler sürekli yer istiyor. Biz de Organize sanayi Bölgemizde yeni yer ve alanlar açıyoruz. Çünkü Balıkesir üretim ve tüketimin olduğu bölgelerin merkezinde. Ege ve Marmara Bölgelerinde tüketim oluyor, Balıkesir buraların merkezinde. Antalya'ya gidende Ege sahiline giden de Balıkesir'den geçiyor. Balıkesir önemli bir cazibe merkezi" dedi.

Balıkesir'in ihtiyaçları arasında yeralan lüks otel eksiğinin de Hilton'un Balıkesir'e yapacağı yatırım ile giderileceğini söyleyen Başkan Uğur konuşmasını şöyle sürdürdü: "İnşallah Hilton'u bir hafta içerisinde temelini atacağız. Oda bir 13-14 ay içerisinde bitecek. Yatırımcı Balıkesir'e geliyor. Bizde gelen yatırımcıya Balıkesir'i hazırlamamız lazım. Sosyal hayatı ile yeşil alanları ile ticari alanlarıyla. Biz Balıkesir'i geleceğe, yani sosyal hayatıyla, ticari alanlarıyla hazırlıyoruz. Çocuk köyünü yaptık. Sömestr tatili başlıyor. Bursa'daki okullardan belediye başkanları arıyor. 6 ayda 2.5 milyon kişi ziyaret etmiş Çocuk Köyünü".

Başkan Uğur: "Balıkesir Cazibe Merkezi Olacak"

Balıkesir'i geleceğe hazırladıklarını vurgulayan Başkan Uğur, "Ben inanıyorum ki otelimiz bittiğinde, kültürel-sosyal alanlar olduğunda; yeme, içme, alışveriş, giyim-kuşam yalnız Balıkesir değil, inanıyorum ki Bursa'dan, İzmir'den Manisa'dan, Çanakkale'den yemeye- içmeye, gezemeye, alışveriş yapmaya gelecekler. Çanakkale'deki turizm şirketi 45 liraya Çocuk Köyü'ne diye afiş asmış. İnşallah Çay Deresi'nin 2. Etabını da 12 ay içerisinde bitirdiğimizde bu 240 bin metrekare alanda 30-25 bin metrekare ticari alan ile Çay Deresi ve Balıkesir cazibe merkezi olacak" diye konuştu.

Tanıtım toplantısı sonunda Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, yatırımcılarla görüşerek Avlu Balıkesir'in hizmet vereceği Çay Deresi Rekreasyon Alanı'nda incelemelerde bulundu.

Başkan Uğur: “Balıkesir’i geleceğe hazırlıyoruz”

Başkan Uğur: “Balıkesir’i geleceğe hazırlıyoruz”

Başkan Uğur: “Balıkesir’i geleceğe hazırlıyoruz”

Başkan Uğur: “Balıkesir’i geleceğe hazırlıyoruz”

Başkan Uğur: “Balıkesir’i geleceğe hazırlıyoruz”

Başkan Uğur: “Balıkesir’i geleceğe hazırlıyoruz”

Başkan Uğur: “Balıkesir’i geleceğe hazırlıyoruz”

Başkan Uğur: “Balıkesir’i geleceğe hazırlıyoruz”

Başkan Uğur: “Balıkesir’i geleceğe hazırlıyoruz”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber