Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 21 Eylül 2017 - 15:28 Yorum: 0

Başkan Ünal: Bir milletin can damarını eğitim-öğretim olgusu oluşturur.

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Aydın Şube Başkanı Nusret Ünal ilköğretim haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada eğitim-öğretimin...

Başkan Ünal: Bir milletin can damarını eğitim-öğretim olgusu oluşturur.

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Aydın Şube Başkanı Nusret Ünal ilköğretim haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada eğitim-öğretimin öneminden söz edip "Bir milletin can damarını eğitim-öğretim olgusu oluşturur" dedi.

Yeni bir eğitim-öğretim sezonuna heyacan ve tatlı bir telaşla başlandığını gerek öğrenci ve velilerin gerekse idareci ve öğretmenlerin bu telaşını paylaştıklarını belirten TÜMSİAD Aydın Şube Başkanı Nusret Ünal, "Bir milletin can damarını oluşturan eğitim öğretim olgusu, üzerine titrenmesi gereken bir olgudur. Okullar adeta milletimizin üretim yeridir. Ekonominin, sanatın, teknolojinin, tarımın ve daha birçok disiplinin yapım atölyesidir. Bu olguların tümüne medeniyet diyoruz. Sonuç olarak eğitim ve öğretim müessesesi medeniyet hamurumuzu yoğuran kurumdur. Bu hayati mecrada kalitenin yükselmesi milletimizin medeniyet seviyesinin yükselmesi anlamındadır. İçinde bulunduğumuz ilköğretim haftası vesilesi ile öğretmen ve öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm milletimizin ilköğretim haftasını kutluyoruz. İlkokula yeni başlayan kardeşlerimizin cesaret ve telaşlarını candan paylaşıyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber