Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Ağustos 2016 - 10:58 Yorum: 0

Başkan Uyar köy halkını dinledi

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar Zeytineli ve Kadıovacık köylerine giderek vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Uyar köy halkını dinledi

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar Zeytineli ve Kadıovacık köylerine giderek vatandaşlarla bir araya geldi. Zeytineli Ali Rıza Mete Çok Amaçlı Kültür Salonu ve Kadıovacık köy kahvesinde gerçekleşen buluşmada Uyar, vatandaşların sıkıntılarını, isteklerini dinledi.

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar Zeytineli ve Kadıovacık köylerine giderek vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlara teker teker taleplerini soran Başkan Sibel Uyar, gelen istekler üzerine Zeytineli köyüne çocuklar için kütüphane, Kadıovacık köyüne de kadınların isteği üzerine salamura ve konserve yapım kursu açma sözü verdi. Her talebi ve şikayeti dinleyerek not alan Sibel Uyar, gelen her talebi değerlendirmeye çalışacaklarını belirtti.

"Köylerimiz, köy gibi kalsın istiyoruz"

"Cumhuriyetimizin kurucu Mustafa Kemal Atatürk, "köylü milletin efendisidir" sözüyle köylünün ne kadar önemli olduğunu anlatmıştır" diyen Başkan Sibel Uyar, "Biz de bu sözle yola çıktık. Sizin isteklerinizi, sıkıntılarınızı dinlemek, çözüm öneriler üretmek için geldim. Sizler benim için çok değerlisiniz. Siz ne istiyorsanız söyleyin, bizler de yapmaya çalışalım. Sizler bizlere projelerle gelin. Birçok köyde festivaller yapıyoruz. Neden bu köylerimizde de festivaller yapamayalım? Köylerimizin hepsi birbirinden güzel. Biz bu güzelliklerin bozulmasını istemiyoruz. Köylerimiz, köy gibi kalsın istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Uyar'a teşekkür

İsteklerin dinlenmesinin ardından Urla Belediyesi tarafından Kadıovacık'ta yenilen stantları ve seyir alanı gezen Uyar, stantlarda yer alan üreticilerle sohbet ederek, isteklerinin olup olmadığını sordu. Yenilenen stantlardan ve yapılan seyir alanından dolayı çok mutlu olduklarını belirten üreticiler, "Güzel bir manzaramız vardı. Başkanımız da bunu değerlendirdi ve oraya güzel bir seyir alanı yaptı. Başkanımıza çok teşekkür ederiz" dedi.

Başkan Uyar köy halkını dinledi

Başkan Uyar köy halkını dinledi

Başkan Uyar köy halkını dinledi

Başkan Uyar köy halkını dinledi

Başkan Uyar köy halkını dinledi

Başkan Uyar köy halkını dinledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber