Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 19 Ekim 2017 - 12:18 Yorum: 0

Başkan Uysal, kitap tanıtımını erteledi

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruması nedeniyle öykü kitabı "Lavinya'nın...

Başkan Uysal, kitap tanıtımını erteledi

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruması nedeniyle öykü kitabı "Lavinya'nın aşkla imtihanı" için düzenlenecek imza günü ve tanıtım kokteylini ileri bir tarihe erteledi.

Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın çıkan ilk öykü kitabı "Lavinya'nın aşkla imtihanı" için yayınevince Erdal İnönü Kent Parkı'nda bugün düzenlenecek imza günü ve tanıtım kokteyli ileri bir tarihi ertelendi.

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruması nedeniyle aldığı karara ilişkin Başkan Uysal, sosyal medya hesapları üzerinden şu açıklamada bulundu:

"Cumhuriyet Halk Partisi önceki dönem Genel Başkanımız Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın, sağlık durumu ciddiyetini koruduğundan bugün yapmayı planladığım imza günü ve tanıtım kokteylini ileri bir tarihe erteliyorum. Deniz Baykal'a tekrar acil şifalar diliyor, anlayışınız için teşekkür ediyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber