Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Ekim 2014 - 13:43 Yorum: 0

Başkan Uysal sabah sporu yapanları ziyaret etti

ANTALYA (AA) - Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Çağlayan, 75. Yıl ve Trabzonspor Tesislerinde sabah sporu yapan vatandaşlarla biraraya geldi.Başkan Uysal, müzik eşliğinde sabah sporu...

Başkan Uysal sabah sporu yapanları ziyaret etti

ANTALYA (AA) - Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Çağlayan, 75. Yıl ve Trabzonspor Tesislerinde sabah sporu yapan vatandaşlarla biraraya geldi.

Başkan Uysal, müzik eşliğinde sabah sporu yapan vatandaşlara çalışmalarında başarılar diledi.

Sabah sporu çalışmalarını tüm mahallelere yaymak istediklerini belirten Uysal, "Göreve geldikten sonra çalışmaları 22 bölgeye çıkardık. Amacımız her mahallede spor ve sanat yapılmasıdır" dedi.

Yeni spor tesisleri yapmak için çalışmaların sürdüğünü ifade eden Uysal, mahallelerdeki sabah sporu çalışmalarına tüm vatandaşların katılımını sağlamak, spor ve sanatı Muratpaşa'da yaygınlaştırmak istediklerini kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber