Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 20 Şubat 2019 - 13:08 Yorum: 0

Başkan Uysal SP adayını kabul etti

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Saadet Partisi (SP) Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Durak'ı kabulünde Muratpaşa'ya yakışan, seviyeli bir...

Başkan Uysal SP adayını kabul etti

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Saadet Partisi (SP) Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Durak'ı kabulünde Muratpaşa'ya yakışan, seviyeli bir seçim süreci yaşanmasını istediğini söyledi.

Saadet Partisi'nin Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ahmet Durak, Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı ziyaret etti. Durak'a adaylığının hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Uysal, Muratpaşa'da bu yerel seçim sürecinin ilçenin barış, dostluk ve kardeşlik ortamını bozmadan hep birlikte yaşayacaklarını dile getirdi. Muratpaşa'nın mevcut belediye başkanı olarak bu noktada azami dikkat ve özeni kendisinin gösterdiğini belirten Uysal, "Nihayetinde Muratpaşa'ya yakışan, seviyeli bir seçim sürecini, belediye başkan ve belediye meclis üyesi adayları olarak hep birlikte inşa edeceğiz. Muratpaşa'mızın bu güzel toplumsal ikliminin siyasi hesaplarla bozulmasına hiçbir aday arkadaşımızın izin vermeyeceğini de gayet iyi biliyorum" diye konuştu.

Saadet Partisi adayı Durak da ev sahipliği dolayısıyla Başkan Uysal'a teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber