Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Eylül 2016 - 13:08 Yorum: 0

Başkan Uysal’a Kırcami teşekkürü

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kırcami Mahalle Muhtarı Enis Gönen, Kırcami Bölgesini Geliştirme Kültür ve Dayanışma Derneği (KIRYADER) Yönetim...

Başkan Uysal’a Kırcami teşekkürü

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kırcami Mahalle Muhtarı Enis Gönen, Kırcami Bölgesini Geliştirme Kültür ve Dayanışma Derneği (KIRYADER) Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Kırcami heyetini makamında ağırlayan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 2017'nin Kircami yılı olacağını söyledi. Bölgenin yıllardır yaşadığı sorunun çözümü noktasında daha göreve geldiğinin ilk günün söz verdiğini hatırlatan Başkan Uysal, "Plan sözü verdiğimizde, "İyi niyetinize inanıyoruz ama 30 senedir de çözülmedi" diyenler oldu. Ekibimizle çok sıkı çalıştık ve artık bu işin son noktasındayız. Çalışmaya da devam ediyoruz. 18 uygulamasına yönelik çalışmalarımız en kısa sürede tamamlanacak" diye konuştu.

Kırcami Muhtarı Gönen ve beraberindeki KIRYADER Yönetim Kurulu üyeleri Başkan Uysal'a Kırcami imar planlarının ortaya çıkmasında gösterdiği özverili ve çözüm odaklı çalışma nedeniyle teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber