Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Eylül 2016 - 18:13 Yorum: 0

Başkan Uysal’dan eğitime tam destek

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi belediyesi tarafından 6 ilkokula çocuk parkı kurulurken bir okulun bahçesi de asfaltlandı.

Başkan Uysal’dan eğitime tam destek

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi belediyesi tarafından 6 ilkokula çocuk parkı kurulurken bir okulun bahçesi de asfaltlandı.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ın talimatı ile Ereğli Belediyesi'nin ilgili birimleri tarafından 6 okula çocuk parkı kurulurken, bir ilkokulun bahçesi de asfaltlandı. Ereğli Belediyesi temizlik işleri ekipleri ayrıca okulların bahçelerini su ile yıkayarak temiz hale getirdi.

Elmatepe Mahallesi Muhtarı Muammer Arslan, destekleri için mahalle halkı adına Başkan Hüseyin Uysal'a teşekkür etti.

Başkan Hüseyin Uysal, daha sonra yeni eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla Nimet ilkokulunda düzenlenen törene katıldı. Kdz. Ereğli Belediyesi olarak kapılarının her zaman açık olduğunu belirten başkan Uysal, "Bizler Karadeniz Ereğli belediyesi olarak sizlerin hep yanınızdayız, sizleri hep destekleyeceğiz. Eğer Ereğli'miz eğitim olarak yeniden inşa olacaksa, bizler de yanınızda olarak, bu desteği vermeye hazırız. Her zaman kapımız öğretmenlerimize, velilerimize, öğrencilerimize sonuna dek açıktır. Bu çocuklar belki yarın karşımıza doktor olarak, hakim olarak, kaymakam olarak, komutan olarak çıkacak. Bu çocuklar öğretmenlerimize emanet. Öğretmenlerimizden ricam, öz güveni yüksek bir nesil yetiştirelim. Mustafa Kemal Atatürk'ün çok güzel sözü var, "milletleri ancak öğretmenlerimiz kurtarır." Gelecek nesiller sizlerin ellerinde büyüyecek. Başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmenizi temenni ediyorum" dedi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ören ilkokulu, Ömerli ilkokulu, Nimet İlkokulu, İsmet İnönü İlkokulu, Ereğli İlkokulu ve Bölücek İlkokulunda öğrenim gören çocukları yeni dönemde okullarında çocuk parkıyla buluşturdu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber