Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Eylül 2016 - 10:53 Yorum: 0

Başkan Uysal’dan Kurban Bayramı Mesajı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kurban Bayramı mesajı yayımladı.

Başkan Uysal’dan Kurban Bayramı Mesajı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kurban Bayramı mesajı yayımladı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal mesajında dünyada ve Türkiye'de çok tatsız olayların yaşandığı bir ortamda Kurban Bayramı'nın yarattığı manevi ortamının önemine değinerek, "Birliğimizi beraberliğimizi, sevgimizi saygımızı geliştirmek pekiştirmek istiyoruz. Bayramlarımız bunun için var" dedi.

Başkan Ümit Uysal, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında bayramların dayanışma, paylaşma ve kardeşlik duygularının en yalın halleriyle yaşandığı günler olduğu söyledi. Dünyada ve Türkiye'de çok tatsız olayların yaşandığı bir dönemde toplum olarak hep birlikte bir bayramı daha kutlamanın sevincinin yaşadıklarını belirten Uysal, şunları söyledi:

"Allaha şükür bir kurban bayramına hep birlikte ulaştık. Birçok tatsız olay var Dünyamızda, ülkemizde ala yine de biz hepsine bayram süresince ara vermek istiyoruz. Birliğimizi beraberliğimizi, sevgimizi saygımızı geliştirmek pekiştirmek istiyoruz. Bayramlarımız bunun için var. Bütün komşularımızın bütün insanlarımızın kurban bayramını kutluyorum. Nice bayramlara, hep birlikte, el ele, kol kola ulaşmayı diliyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber