Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 15 Eylül 2016 - 09:48 Yorum: 0

Başkan Uysal’dan masa tenisi ve squash öğrencilerine sertifika

Muratpaşa Belediyesi'nde, yaz spor okullarının masa tenisi ve squash bölümü kapanış töreni gerçekleşti.

Başkan Uysal’dan masa tenisi ve squash öğrencilerine sertifika

Muratpaşa Belediyesi'nde, yaz spor okullarının masa tenisi ve squash bölümü kapanış töreni gerçekleşti. Törende konuşan Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, sosyal hizmetler ve asfalt gibi temel belediyecilik hizmetleriyle Türkiye'de enlerin belediyesi olduklarını söyledi.

Muratpaşa Belediyesi'nin 15 branşta düzenlendiği yaz spor okullarının masa tenisi ve squash bölümü Süleyman Erol Yüzme Havuzu'nda düzenlenen sertifika töreniyle sona erdi. Törene kursiyer, aileleriyle birlikte katılırken Başkan Ümit Uysal'ı raket şeklindeki yaş pastayla karşıladı. Başkan Uysal, masa tenisi ve squash branşında düzenlenen yaz spor okulunun birinci yıl pastasının mumlarını en genç sporcuyla birlikte söndürdü.

"Standartları yükseltiyoruz"

Başkan Uysal, törende yaptığı konuşmada Muratpaşa'da cadde ve sokaklardan, park ve bahçelere, ilçenin temizliğinden engelli ve yaşlı hizmetlerine, maddi imkansızlıklar nedeniyle çocuğuna kreş bulamayan ailelerden, üniversite ve TEOG sınavlarına hazırlanacak imkana sahip olamayanlara kadar hayat standardını yükseltmeye çalıştıklarını söyledi.

"Her alanda başarı"

Bu kapsamda son iki yılda hayata geçirdikleri projelerle 21 bin kişiye uzanan sosyal hizmet ağı oluşturduklarını belirten Başkan Uysal, "Sosyal hizmetlerimiz ve asfalt gibi temel belediyecilik hizmetlerimizle Türkiye'de enlerin belediyesi olduk" dedi.

Başkan Ümit Uysal, Muratpaşa'nın Türkiye'de nüfusa göre en yüksek yaşlı ve engelli hizmetini, en yüksek sayıda eğitim projesini hayata geçiren, son 2 yılda en fazla yeşil alan üreten ve en fazla asfalt döken belediye olduğunun altını çizdi. Muratpaşa Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi'yle (MURGEM) bin 200 gencin üniversite sınavlarına hazırlandığını, sosyal kreşlere 440 çocuğun devam ettiğini, 600'un üzerinde öğrencinin Eğitim ve Bilim Merkezleriyle TEOG sınavlarına hazırlandığını belirten Başkan Uysal, Muratpaşa'nın meslek ve sanat eğitimlerinin 4 bin 500, spor eğitiminin 7 bin 500 kişiye ulaştığını söyledi.

"Herkesin Muratpaşası"

Muratpaşa'da son 2 yılda özellikle tesisleşme konusunda sağlanan atılımla 10 bin 600 civarında büyük bir kitlenin düzenli spor yapar hale geldiğini anlatan Başkan Uysal, "Türkiye çapında en interaktif belediye de Murtpaşamız. 360 binin üzerinde komşumuz, son 2 yılda bir şekilde Belediyemizle iletişime geçti. Ya bir önerisini, dileğini iletti, ya yaşadığı soruna çözüm için iletişime geçti ya da etkinliklerimizde yer aldı" diye konuştu.

Masa tenisi oynadı

Belediye Başkanı Ümit Uysal, konuşmasının ardından öğrencilere başarı sertifikalarını teslim ederken masa tenisinin iddialı sporcuyla kısa bir antrenman yapmayı da ihmal etmedi.

Başkan Uysal’dan masa tenisi ve squash öğrencilerine sertifika

Başkan Uysal’dan masa tenisi ve squash öğrencilerine sertifika

Başkan Uysal’dan masa tenisi ve squash öğrencilerine sertifika

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber