Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 21 Mart 2018 - 13:53 Yorum: 0

Başkan Uysal’dan Yaşlılar Haftası’nda anlamlı ziyaret

Balıkesir'in Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Burhaniye Huzurevi Vakfı Özel Eczacı Kenan Sucuoğlu Huzurevi'ne...

Başkan Uysal’dan Yaşlılar Haftası’nda anlamlı ziyaret

Balıkesir'in Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Burhaniye Huzurevi Vakfı Özel Eczacı Kenan Sucuoğlu Huzurevi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette Başkan Uysal'a, Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne bağlı "Yalnız Değilsiniz" ekibiyle birlikte, Özel Uğur Okulları Anadolu Lisesi 9'uncu sınıf öğrencileri de eşlik etti. Huzurevi sakinleriyle uzun uzun sohbet eden Uysal, yaşlıların ellerinden öperek, yanlarında getirdikleri karanfilleri kendilerine takdim eden öğrencilerle gurur duyduğunu belirtti. Hep birlikte geçirilen keyifli dakikaların ardından, Yaşlılar Haftası pasta kesilerek kutlandı.

Herkesin yaşlanacağını ve böyle günlerde yaşlıları hatırlamanın önemli olduğunu söyleyen Uysal, "Elimiz ayağımız tutarken, işimizin başındayken büyüklerimizi, yaşlılarımızı ziyaret etmek bizim boynumuzun borcu. Onlara bir değişiklik yaşatabildiysek, hoş vakit geçirmelerine yardımcı olabildiysek ne mutlu bize. Bu organizasyonu gerçekleştiren belediyemiz "Yalnız Değilsiniz" ekibine ve ziyaretimize katılan öğrenci ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Huzurevi sakinlerimizin kendilerini daha iyi hissetmeleri konusunda yapabileceğimiz ne varsa yapmaya hazırız" dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ve mutluluğu ifade eden huzurevi sakinleri ise, kendilerini unutmayan Başkan Uysal'a ve öğrencilere teşekkür eti.

Başkan Uysal’dan Yaşlılar Haftası’nda anlamlı ziyaret

Başkan Uysal’dan Yaşlılar Haftası’nda anlamlı ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber