Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 17:18 Yorum: 0

Başkan Üzülmez, STK’larla Bir Araya Geldi

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçedeki sivil toplum kuruluşları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Başkan Üzülmez, STK’larla Bir Araya Geldi

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçedeki sivil toplum kuruluşları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Kartepe ilçesinde faaliyet gösteren tüm Sivil Toplum Kuruluşları yönetici ve temsilcileri önceki sabah Serender Park'ta düzenlenen kahvaltıda Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in konuğu oldu. Başkan Üzülmez beraberinde İl Emniyet Müdürü Cüneyt Akkaya, İlçe Sağlık Müdürü Harun Aslan, İl Yazı İşleri Müdürü Eşref Akbulut ile ilçedeki STK temsilcileri ile istişarede bulunmak üzere bir araya geldi.

STK yöneticileri ve temsilcilerinin gönül rızası ile özverili bir şekilde çalıştığını ve onlara her zaman saygı duyduğunu belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "STK yöneticileri ve temsilcilerini Kartepe Belediye Başkanı olarak hizmetlerimizde bizlerle beraber yoldaş olduğunuz sorunların çözümünde veya iletişiminde bizlere katkı sağladığınız için teşekkür ediyorum" dedi.

Kartepeli vatandaşların refahı ve yaşam kalitesi için sosyal belediyecilik anlayışını her şeyin önünde tuttuklarını belirten Başkan Üzülmez, "Toplumun değişik kesimlerine yönelik gerçekleştirdiğimiz eğitim, sağlık, spor, sosyal ve kültürel belediyecilik örneklerine her geçen gün yenilerini ekliyoruz. Böylesi bir kalabalığı bulmuşken bir duyuru yapmak istiyorum. Sıcak yemek yardımı konusunda sizlerden katkı bekliyorum. Kendisini ortaya çıkartmayan veya kendisi müracaat etmeyen ihtiyaç sahibi ve kimsesiz kişilere evlere sıcak yemek yardımı ulaştırılması konusunda desteklerinizi bekliyorum. Öte yandan Türkiye'de bir ilk olan Alo Evlat Hattı Projesini de hayata geçirmek için patentini de aldık. Önümüzdeki günlerde bu projemiz de hizmete girecek" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Perşembe Pazar Alanı'nda kaliteli ve coşkulu bir kalabalıkla ağırlamak istediklerini hatırlatan Başkan Üzülmez, "Siz değerli STK yönetici ve temsilcilerini Cuma günü ailelerinizle, dostlarınızla ve üyelerinizle birlikte Perşembe Pazar Alanı'nda beklediğimizi belirtmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Üzülmez, STK’larla Bir Araya Geldi

Başkan Üzülmez, STK’larla Bir Araya Geldi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber